Pango (ТОВ "Незалежні Фінанси")

• Автор теми Автор теми perfectstranger
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 7K
Всі їхні смс нічого не означають.
Коли ви це зрозумієте від того залежатиме ваш же спокій.
Дякую, та я і так вже не звертаю увагу. До речі, до інформації ці взагалі третім не дзвонять , тільки мені, але 200 раз на день

Мені панго пропонували акцію, списання штрафів і тп, тіло+375 грн, але немає коштів. Не закрив...

Що, реально береш у них? 🤔
Иногда да. У них часто условия норм. То 0.01%, то 0.2%. В принципе, это терпимо)
Но чаще обращался, пока был магазин. Сейчас магазин закрыл. Но , как бы это странно ни звучало, благодаря таким кредитам купил немало всего нужного для магазина. Сначала рожковую кофеварку, позже кофемашину.
Сейчас необходимость в кредитах отпала.
Да я, собственно, возвращал быстро: где-то в срок до 2х недель, не более.

Та ну вообще условия норм...
Просто вот за такие суммы реально обидно терпеть звонки, оскорбления...
Но я не могу заставлять и навязывать свою точку зрения.
Одно могу сказать с уверенностью: лучше избегать пользования услугами микрозаймов.

Иногда да. У них часто условия норм. То 0.01%, то 0.2%. В принципе, это терпимо)
Но чаще обращался, пока был магазин. Сейчас магазин закрыл. Но , как бы это странно ни звучало, благодаря таким кредитам купил немало всего нужного для магазина. Сначала рожковую кофеварку, позже кофемашину.
Сейчас необходимость в кредитах отпала.
Да я, собственно, возвращал быстро: где-то в срок до 2х недель, не более.

Та ну вообще условия норм...
Просто вот за такие суммы реально обидно терпеть звонки, оскорбления...
Но я не могу заставлять и навязывать свою точку зрения.
Одно могу сказать с уверенностью: лучше избегать пользования услугами микрозаймов.
Да, в мене теж вродє раз в 2 тижня оплата в них, якщо платити вчасно і за місяць закрити, то ще може бути. Але ж в мене крім них ще 12 мфо..

Магазин продуктовий? А чому закрив?

Да, в мене теж вродє раз в 2 тижня оплата в них, якщо платити вчасно і за місяць закрити, то ще може бути. Але ж в мене крім них ще 12 мфо..

Магазин продуктовий? А чому закрив?
Спустя месяц тело плюс 500 грн

А еще вчера хотели 3 тела😂😂

Останнє редагування модератором:
Назад
Угорі