Ожидать надписи нотариуса в скором времени?

• Автор теми Автор теми Lana_ua
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 131
  • Перегляди Перегляди 8K
Точно Бизнес позыка звонила? У вас 1 мфо? Может кто другой выходит на вас через третьих лиц? Обычно исполнитель штампует постановы, а не угрожает
Виконавче провадження у мене лише в бізнес позиці. Вони представилися як виконавча служба. Може бути що це не по тій справі що відкрив Пиць?
Прописка Вам права на собственность не дает.

Да, сейчас активно такие методы практикуются. Скорей всего открыто исполнительное производство через исполнительную надпись нотариуса. Эту надпись Вам надо бы снести в течение 3-х лет, а то повиснет навсегда. Это не сложно, почитайте на форуме что к чему, тут и юристы есть, которые на этом специализируются.
Відносно знесення я розумію. Але яке право має приватний виконавець описувати майно без рішення суду?

Перейдите на сайт "Автоматизована система виконавчого провадження", введите свое ФИО на украинском и посмотрите, какое исполнительное производство на Вас висит.
Відносно знесення я розумію. Але яке право має приватний виконавець описувати майно без рішення суду?
На основании исполнительной надписи нотариуса, это типо внесудебное взыскание долга.

Прописка Вам права на собственность не дает.

Да, сейчас активно такие методы практикуются. Скорей всего открыто исполнительное производство через исполнительную надпись нотариуса. Эту надпись Вам надо бы снести в течение 3-х лет, а то повиснет навсегда. Это не сложно, почитайте на форуме что к чему, тут и юристы есть, которые на этом специализируются.
В дії у мене пише виконавче провадження номер... Сума... Коли відкриваю вказано що буде арешт рахунків що вони і зробили з Приватом. І вказано що це приватний виконавець Пиць

В дії у мене пише виконавче провадження номер... Сума... Коли відкриваю вказано що буде арешт рахунків що вони і зробили з Приватом. І вказано що це приватний виконавець Пиць
Если нет официального дохода, авто и недиджимости на Вас, то ничего с Вас поиметь не смогут. Но все же саму ИНН, на основании которой ИП, очень желательно через суд снести, чтобы в будущем это боком не вышло.

Если нет официального дохода, авто и недиджимости на Вас, то ничего с Вас поиметь не смогут. Но все же саму ИНН, на основании которой ИП, очень желательно через суд снести, чтобы в будущем это боком не вышло.
Я в декреті з доходів тільки дитячі. Авто немає

Я в декреті з доходів тільки дитячі. Авто немає
Я точно не знаю, но не исключаю того, что могут и с детских часть снимать, исполнители зачастую ничем не брезгуют. Смотря как Вы их получаете.

Пугают Вас через 3-х лиц. Если нет имущества на Вас, то и арестовывать нечего.
Здравствуйте, а если у меня есть доверенность на квартиру? (Купил квартиру, подарил маме, она сделала доверенность)
Висит с сегодняшнего дня ВП ~ 15тыс
Заранее спасибо.

Виконавче провадження у мене лише в бізнес позиці. Вони представилися як виконавча служба. Може бути що це не по тій справі що відкрив Пиць?

Исполнительной служба могла представиться дельта м. Первая профессиональная исполнительная служба. Меня им БП передала. Моей контактной тоже ересь говорили и про суд, и про описание имущества.
Через какой период влепили надпись?

На основании исполнительной надписи нотариуса, это типо внесудебное взыскание долга.

Звернення стягнення на об’єкти нерухомого майна фізичної особи​

Звернення стягнення на об’єкти нерухомого майна здійснюється у разі відсутності в боржника достатніх коштів чи рухомого майна. При цьому в першу чергу звертається стягнення на окрему від будинку земельну ділянку, інше приміщення, що належать боржнику. В останню чергу звертається стягнення на житловий будинок чи квартиру, в якому фактично проживає боржник (частина 1 статті 50 ЗУ "Про виконавче провадження").

Разом із житловим будинком стягнення звертається також на прилеглу земельну ділянку, що належить боржнику (частина 2 статті 50 ЗУ "Про виконавче провадження").

У разі якщо сума, що підлягає стягненню за виконавчим провадженням, не перевищує 20 розмірів мінімальної заробітної плати (тобто з 01 січня 2022 року становить 130000 грн., з 01 жовтня 2022 року становить 134000 грн), звернення стягнення на єдине житло боржника та земельну ділянку, на якій розташоване таке житло, не здійснюється. У такому разі виконавець зобов’язаний вжити заходів для виконання рішення за рахунок іншого майна боржника (частина 7 статті 48 ЗУ "Про виконавче провадження").

У разі передачі на реалізацію нерухомого майна, право власності на яке або право користування яким мають діти, необхідний попередній дозвіл органів опіки та піклування, що надається відповідно до закону. Якщо такий дозвіл не надано, виконавець продовжує виконання рішення за рахунок іншого майна боржника, а в разі відсутності такого майна повертає виконавчий документ стягувачу з підстави, передбаченої пунктом 9 частини першої статті 37 Закону України "Про виконавче провадження"(пункт 28 розділу VIII Інструкції з організації примусового виконання рішень).

Не видел ещё ни одного такого случая по долгам в мфо.

Здравствуйте, а если у меня есть доверенность на квартиру? (Купил квартиру, подарил маме, она сделала доверенность)
Заранее спасибо.
Очень хороший вопрос. Мне вот тоже интересно.
В вашем ситуации собственником квартиры является мама, Вы доверенное лицо, не собственник. Тогда арест имущества на эту квартиру не распространяется.
Если я не права, пусть юристы меня поправят.

Заранее спасибо.
Документально квартира чья? Доверенность на что? На право распоряжаться, то бишь продавать, сдавать или давать под залог без присутствия матери. Скорее всего Квартира оформлена на маму, значит у вас ее не отожмут и не арестуют

Назад
Угорі