Ожидать надписи нотариуса в скором времени?

• Автор теми Автор теми Lana_ua
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 131
  • Перегляди Перегляди 8K
ооо)) значить і мене чекає)) в мене шараг 10 лишилось)) поки не планую їх закракривати) зносите їх потихеньку?
Ще три висить не знесених...не знаю,коли їх буду зносити...поки що втомилася і морально і матеріально?

Ще три висить не знесених...не знаю,коли їх буду зносити...поки що втомилася і морально і матеріально?
Розумію)) я поки не поспішаю) є куди кошти дівати) а частинку якусь на це відкладаю із заробітку. Зараз буду доходити до Кредит Ап) Сили Вам. І підтримки. Я вже якось на рахунок ВН не переймаюся. Але осадочок не приємний звичайно)

Розумію)) я поки не поспішаю) є куди кошти дівати) а частинку якусь на це відкладаю із заробітку. Зараз буду доходити до Кредит Ап) Сили Вам. І підтримки. Я вже якось на рахунок ВН не переймаюся. Але осадочок не приємний звичайно)
Ми сильні?,ми все витримаємо!

В мене он суд з монеткою вже рік мовчить(( канцелярія шле до помічника, помічник вішає, що суддя зайнятий)
Ми залізобетонні) Наш народ дуже сильний) і ми цю силу повинні в собі відчувати!

Всім доброго вечора. Давно не заходила сюди так як пів року тому народила і не хотіла хвилюватися. Маю багато боргів. Сьогодні зайшла в дію і мене охопив жах. Бізнес позика встановила виконавче провадження першого числа. Я не знаю що мені далі робити. Паніка! Допоможіть будь ласка!

Ебиго Родриго....эти скотыняки и у меня есть....занавес
Сколько хотят и просрочка, если не секрет?

Бізнес позика встановила виконавче провадження першого числа.
эти любят к черным нотариусам ходить.
Я не знаю що мені далі робити.
пообщаться с юристами (вкладка юристы форума) и снести надпись.

и - без паники!

и - без паники!
Я уже выбрала себе юриста на будущее, так сказать. Особенно если учесть, что у меня полно шараг, любителей сквирто-иинэнщиков

и - без паники!
Боже я не вмію не знаю як то все робиться! В мене немає ні гривні платити і йти в суди. Двоє маленьких дітей (((

Всім доброго вечора. Давно не заходила сюди так як пів року тому народила і не хотіла хвилюватися. Маю багато боргів. Сьогодні зайшла в дію і мене охопив жах. Бізнес позика встановила виконавче провадження першого числа. Я не знаю що мені далі робити. Паніка! Допоможіть будь ласка!
а в чем проблема то?)))
подавайте иск, сносите ИНН и забудьте об этих нехороших людях))

если надо будет помощь, пишите по контактам в подписи, завтра, все обсудим

а в чем проблема то?)))

Вы есть в моем списке ?❤️

а в чем проблема то?)))

Я не вмію того робити((( в мене зараз інфаркт напевно буде з того всього.

Назад
Угорі