Овердрафт. Списання з картки ПриватБанк. UPS

Пчёл

🔸Кредитный обуватель🔸
Перевірений
Дописи
7508
Рішення
1
Реакції
10260
Бали
4405
Пчёл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯

В ПриватБанке происходит что-то интересное. У людей списывают деньги с карт в овердрафт как оплату в компании UPS.

Причем, списание происходит даже с заблокированных карт.

Очень интересные материалы.

Останнє редагування:
Останнє редагування:
Продолжаем)

Апд.
И ещё:

Останнє редагування:
Як юристи з тіктоку то шарлатани)) як якісь люди розповідають дивні історії то ми віримо, цікаві подвійні стандарти.

Як юристи з тіктоку то шарлатани)) як якісь люди розповідають дивні історії то ми віримо, цікаві подвійні стандарти.
Какой молодец, что заметил, что все это фейк. Наверное все видео посмотрел? Скрины видел?
Или ты юрист с тиктока?

Не верим тоже?

Какой молодец, что заметил, что все это фейк. Наверное все видео посмотрел? Скрины видел?
Или ты юрист с тиктока?

Не верим тоже?
Вірю ,і давно в якійсь із тем писав ,що без робітників даного банку не обійшлося

оо перші з ким я мав такий "приємний" досвід то примат банк, якось я мав кредитний ліміт 100 грн у 2010 році) витратив всі тоді на гульки на випускний, проставлявся друзям (так тоді за 100 грн можна було накрити поляну всім друзям), потім закинув ті 100 грн але там здерли якусь комісію, лишилося пару копійок боргу і через 3 роки почали наярювати що в мене вже борг 500 грн) я тоді кілька разів ходив по відділеннях, так і нічо толком нікого не сказав як і за що вони нараховані, але таки у 2014 мені цей борг списали)

Назад
Угорі