По причине Вашего полного отказа платить по кредиту. Ваше кредитное дело было передано на нотариальную надпись нотариусу с изъятием имущества и пока идут процессы дело отдадут на комиссию коллекторам , так же сообщаем, что подготовлено заявление в полицию по ст.190 и ст. 222. Погасите долг и все претензии будут аннулированы! Ждем ответ и ваши действия!
Ось нове
Ето лохотрон, у меня родственник заплатил в Пик 1к и что, 1к ушёл в неизвестность, как только 1 месяц подошёл к концу Пик затребрвала снова оплату, оплату за что? Какого то адвоката предоставили, и все я лично заплатил по незнанкке етой адвокатше с ютюба 500 забыл как её выслали мне бумажку и сказали плати ещё, На мой взгляд ето похоже на те же мфо, Не платите разным Пикам, безкредитов и. т. д....
Лучше посмотрите Кузнецова, будете говорить с шарагами на легке, на ютюбе много его видосов, У вас будет прекрасный настрой после общения с ущербными а звонари будут подгорать)))
А мене лякають і митною службою, і не виїздом. Чим хочешь, і судом
Ето лохотрон, у меня родственник заплатил в Пик 1к и что, 1к ушёл в неизвестность, как только 1 месяц подошёл к концу Пик затребрвала снова оплату, оплату за что? Какого то адвоката предоставили, и все я лично заплатил по незнанкке етой адвокатше с ютюба 500 забыл как её выслали мне бумажку и сказали плати ещё, На мой взгляд ето похоже на те же мфо, Не платите разным Пикам, безкредитов и. т. д....
Лучше посмотрите Кузнецова, будете говорить с шарагами на легке, на ютюбе много его видосов, У вас будет прекрасный настрой после общения с ущербными а звонари будут подгорать)))
А мене лякають і митною службою, і не виїздом. Чим хочешь, і судом
І Н Ф О Р М У В А Н Н Я
компанія Bezcreditov готує матеріали справи в органи прокуратури та митну службу України стосовно захисту своїх прав за договором № ДЖФ18032021-2.
Відповідно до п. 5 ст. 6 Закону України «Про порядок виїзду з України і в’їзду в Україну громадян України», громадянинові України може бути відмовлено у видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон або тимчасово відмовлено у виїзді за кордон, якщо діють неврегульовані договірні забов’язання до моменту виконання забов’язань. Державний виконавець має право згідно ст. 18 «Обов’язки і права виконавців, обов’язковість вимог виконавців» Закону України «Про виконавче провадження» від 02.06.2016 № 1404-VIII. – обмежити боржника у праві виїзду за кордон до виконання забов’язань
Якщо Ви не маєте бажання, через невиконання забов’язання
назавжди отримати негативні відмітки в посольстві –
терміново сплатіть суму боргу!
Застерігаємо Вас: навіть тимчасове обмеження у виїзді за кордон в подальшому буде мати вплив на дозвіл (отримання візи) в’їзду в іноземну країну
Як з ними боротися?
Сколько у Вас мфо, какая просрочка?
А я комент в фейсбуці додала, так вони це мол радість що ви не хочете нам виплачувати!