Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А поговоритьНет, в бюджет это не входит))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А поговоритьНет, в бюджет это не входит))
Он социофоб, поговорить это не про него))А поговорить?
Переконливо (ні) )))Інформація не відповідає дійсності, особу знаю особисто, неодноразово працювали, супроводжує багатьох моїх знайомих, ніяких махінацій або некоректних дій не виявлялось!
Може деякі громадяни не зовсім задоволені судовими рішеннями, але це вже питання до корупції та нашої судової влади, ми всі розумні та грамотні люди, а коли наша грамотність закінчується ми звертаємось до юристів, особисто Антона рекомендую, нехай щастить!
А шо, все? Один пост и больше не будет? А как же очко порвать за особу, которую лично знаете?)Інформація не відповідає дійсності, особу знаю особисто, неодноразово працювали, супроводжує багатьох моїх знайомих, ніяких махінацій або некоректних дій не виявлялось!
Може деякі громадяни не зовсім задоволені судовими рішеннями, але це вже питання до корупції та нашої судової влади, ми всі розумні та грамотні люди, а коли наша грамотність закінчується ми звертаємось до юристів, особисто Антона рекомендую, нехай щастить!
Очко порвать в прайс не входит))А шо, все? Один пост и больше не будет? А как же очко порвать за особу, которую лично знаете?)
А это напрасно))Очко порвать в прайс не входит))
Ну якщо потрібно - будуть. В чому ж проблема. Не можливо зареєструватись та залишити відгук про нормальну роботу?З чим Вас і вітаю. Ще дописи будуть?
Навряд. Клони на форумі заборонені. Створення декількох облікових записів одного акаунту караються блокуванням всіх.Ну якщо потрібно - будуть. В чому ж проблема.
А чому не писали під вчорашнім вашим зареєстрованим обліковим записом?Не можливо зареєструватись та залишити відгук про нормальну роботу?
Прям неожиданно) вспомнилось несколько лет назад познакомился в интернете с девушкой захожу на следующий день в этой же анкете уже вместо фото девушки куча фоток парня) он сегодня Олег, а завтра РегинкаНавряд. Клони на форумі заборонені. Створення декількох облікових записів одного акаунту караються блокуванням всіх.
А чому не писали під вчорашнім вашим зареєстрованим обліковим записом?
![]()
Мабуть від Регінки було б не так переконливо))
На все добре.
Но ты не думай, отзывы реальные конечно же))))Навряд. Клони на форумі заборонені. Створення декількох облікових записів одного акаунту караються блокуванням всіх.
Та я так на свидание пошел...Прям неожиданно) вспомнилось несколько лет назад познакомился в интернете с девушкой захожу на следующий день в этой же анкете уже вместо фото девушки куча фоток парня) он сегодня Олег, а завтра Регинка![]()
Я не думаю, я знаюНо ты не думай, отзывы реальные конечно же))))
![]()

Довго потім до психотерапевта їздив?)Та я так на свидание пошел...
С Олегом?)Но ты не думай, отзывы реальные конечно же))))
Та я так на свидание пошел...
Ты их просто ставишь в тупик)) Не ожидали они таких вопросов))Останнім часом на мої питання якась дивна реакція,. Мабуть слова неправильно підбираю...
А якби адвоката отого запитав суддя на засіданні чи по відеоконференції?Ты их просто ставишь в тупик)) Не ожидали они таких вопросов))
Он бы покраснел и заплакал))А якби адвоката отого запитав суддя на засіданні чи по відеоконференції?
![]()
Я ж казала,не стресоустойчівий))Он бы покраснел и заплакал))