Пишу відгук про Tarass
Про послуги Пана Адвоката знав задовго до звернення за правовою допомогою.
Знайома людина зверталась за послугами і отримала позитивні рішення суду у користь клієнта у судових справах
тричі (по різнім справам)
Я ж волочив тягар боргу через дурість, "благородство (я ж брав в борг, повинен все віддати, все що навіть банк напише)" відносно великий проміжок часу.
Чому дурості? Бо не було впевненності що мені зможуть допомогти в фінансових стосунках з банком, не маленьким.
Чому не було впевненності що пан Тарас допоможе?
Коротко через дурість, відсутність розуміння, фінансову та юридичну неграмотність:
Як так сталось що сформувався борг?
Війна почалась, грошей не було - вліз у кредит-ліміт. Віддавав, віддавав - а щомісячні платежи все більше і більше становились з незрозумілих причин, та і уваги особо не придалось, хоча помічалось що платежи становились все більше і більше, а потім взагалі перейшло все дозволене. Коли в тебе є сума на погашення щомісячного платежу, а тобі на цей місяць вже йде сума на відсотків 15-20% більше ніж є на карті. І так кожен місяць. Плюс розумів що є переплата по тілу кредита, причому суттєво - але борг не зменшувався, а збільшувався.
Ніякої містики, все як у багатьох людей.
Чому раніше не звертався за допомогою з банком?
Тому що:
Був впевненний що винен я.
Ось так я блукав аж до поки у Дію не прийшло повідомлення про суд, про банк, про борг. Далі детально дізнавсь про можливі блоки карток, рахунків у інших установах, тощо.
Тобто проблема не у самому стягненні борга банком, а в тому, що саме існування як людини котра має заробіток з мережі під загрозою. Тобто мова йшла о повному блокуванні можливості як-небудь мати будь-які цифрові рахунки (IBAN/картки, тощо), неможливо нічого сплачувати, неможливо ніяк отримувати кошти, тощо. Houston, We Got a Problem
Що робилось до звернення до пана Тараса?
Були неодноразові запити до банка стосовно боргу у чаті. Були поставлені прямі питання щодо боргу, щодо як нараховувалось все, де це можна подивитись, й так далі. Відповіді були у стилі "зараз переведем на інший відділ, а з того відділу на інший, та потім зливаємось з розмови", або "такої інфи не надаєм". Тобто як грощі нараховувати - то надаєм, як виписку детальну зробити та просчитати все - то "звертайтесь у Київ через укрпошту". Я був реально готовий сплатити реструктуризований борг, в якому відмовляв банк, до судового розгляду. Реструктуризований, не взятий зі стелі банком з намальованими процентами та цифрами.
Як я дізнався про Пана Тараса?
Знайшла знайома котра ризикнула звернутись через інтернет, сплатити кошти за юридичні послуги, та виграла купу справ за рік за допомогою професіоналізму та розумінню своєї справи паном Адвокатом.
Мій досвід:
Звернуся до Тараса, відповіла майже відразу вічлива людина. Дадав питання та отримував відповіді. Закючили договір, сплатив за послуги, та через деякий час почались суди. Відразу читав матеріали по справі та роботу пана Адвоката з відкритою щєлепою як на роботу ЗСУ по рашистам. Все дуже "чотко, грамотно, по ділу, по фактам".
Результат:
В темі був позитивний результат з вигранною справою у суді.
Що могло бути якби не звернувся до Tarass
1. купа головного болю, паніки, стресу через свою тупість та неграмотність.
2. віддавав би неіснуючий вигаданний банком борг у разів так 11+ відносно сплати послуг за захист у суді.
3. були б бани карток, й так далі. Що прямо кажучь вбили би швидше ніж рашиська ракета.
4. з матеріалів справи, якщо не помиляюсь, банк мені повинен (була переплата) ХХть тисяч. Хєр з ними, головне щоб відчипились від мене.
Для тих хто сумнівається
Звертайтесь за допомогою, навіть коли думаєте "що всьо пльохо, а вот мінє точна нікто нє паможид".
Як тепер я розумію коли нема гарного захисника у суді - ви програєте. Завжди.
Ніяких гарантій ніхто не дає, але на мою особисту думку, шанс перемоги з адвокатом кваліфікованим
Tarass суттєво більше ніж без адвоката.
Коли я звертався за допомогою, я не робив ніякої ставки на те, що зможу отримати справедливе рішення суду.
Я надав всю інформацію стосовно мойого кейсу Тарасу, та не намагався отримати щось таке, в чому я не розуміюсь від справи, просто написав як пан Адвокат розуміється по справі так нехай і буде.
Для мене будь-який результат - це результат позитивний.
Але через місяці судів та кропіткої праці пана Тараса був дуже приятно здивованим що я переміг у суді.
Це щє раз каже і про профессіоналізм адвоката, та і глибокі практичні навички.
Рекомендую.