Ответа наЦкома по Гоуфинго

• Автор теми Автор теми I DU K VAM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 6K

I DU K VAM

Форумчанин
Дописи
165
Реакції
241
Бали
5125
I DU K VAM не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Короче тело было 4000.
Насчитали 25000
Списали всё,но тело указали 1800 а не 4000 из-за того что делал пролонгации.

А ви як зверталися ? На емейл чи як?
Обращался на мейл,скрин из личного кабинета и документ с обращением скинул туда же,писал 4 января пришёл ответ сегодня.
Пишите,хоть как-то списывают.
По возможности буду закрывать.
А по Еврогроши списали с 15000 до 3800,буду ещё раз писать на них у меня там переплата.
Можете пожалуйста скинуть пример на почту?
Пример брал в разделе Нацком.
Там есть он

Короче тело было 4000.
Насчитали 25000
Списали всё,но тело указали 1800 а не 4000 из-за того что делал пролонгации.
Скиньте мені в лічку скрін куда саме відправляли і яку заяву, бо я відправляла а мені пише що не туда .

Обращался на мейл,скрин из личного кабинета и документ с обращением скинул туда же,писал 4 января пришёл ответ сегодня.
Пишите,хоть как-то списывают.
По возможности буду закрывать.
А по Еврогроши списали с 15000 до 3800,буду ещё раз писать на них у меня там переплата.

Пример брал в разделе Нацком.
Там есть он
А можно подробнее в личку? Так же беда. С 1000 уже 7.

Можна і мені скрін в приват по заяві на гоуфінгоу, сьогодні подавав в нацкомфін по зразку але не знаю чи правильно, хочу побачити в деталях що і як і в якій послідовності. З 3 тисяч вже 15 за 41 день. Доречі у заяві потрібно вказати відсоток а я вказав просто суму відсотку, не впевнений чи правильно це. Буду дуже вдячний!!!
Можна і мені скрін в приват по заяві на гоуфінгоу, сьогодні подавав в нацкомфін по зразку але не знаю чи правильно, хочу побачити в деталях що і як і в якій послідовності. З 3 тисяч вже 15 за 41 день. Доречі у заяві потрібно вказати відсоток а я вказав просто суму відсотку, не впевнений чи правильно це. Буду дуже вдячний!!!
Доречі я просто написав електронну заяву, жодних скрінів не прикріплював тому, що сьогодні вперше таку заяву пишу

я написал, но я написал на урядову через эл почту. интересно, что из этого получится. а вообще - 5 звернень уже туда по одному шаблону, только разные мфо)
Через урядовую , я так понял они быстрее их принимают

Назад
Угорі