Ответ з НБУ

• Автор теми Автор теми Наталия79
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 6K

Наталия79

Форумчанин
Дописи
110
Реакції
24
Бали
5100
Наталия79 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Писала в НБУ письмо, что брала кредит в кредит 7 на сумму 2000, пролангациями оплатила 14000, написали что все верно, пролангации это не переплата и я им должна, тоесть кредит 7 еще 2000 тысячи. Главное по другим конторам жду по месяцу ответа, а тут вчера напиисала и сегодня ответт...

Писала в НБУ письмо, что брала кредит в кредит 7 на сумму 2000, пролангациями оплатила 14000, написали что все верно, пролангации это не переплата и я им должна, тоесть кредит 7 еще 2000 тысячи. Главное по другим конторам жду по месяцу ответа, а тут вчера напиисала и сегодня ответт...
Какая цель того, что вы пишете?

Просто по другим кредитам написала в НБУ жду ответа месяц и нет. А тут сразу ответили, как будто они с ними заодно..

блд,гдебы найти того кто эту дичь всю замутил?Чиста угостить его пузырем коньяка и поржать с лoxoв.
Вот прям до коликов смешно.
Народ вы конкретно гоните!

А по другим кредитам что пишете?

Цель впарить дичь..
Не пойму ваших ответов. Если есть проблемы по кредитам то писала в НБУ..
Я тоже понабиралась кредитов, но с ними потихоньку закрываю, но есть такие как Быстрозайм, сслоун, которые звонят безконца и пишут угрозы и невозможна с ними договориться. А есть лояльные, которые идут на уступки..
А по другим кредитам что пишете?

*****,гдебы найти того кто эту дичь всю замутил?Чиста угостить его пузырем коньяка и поржать с лoxoв.
Вот прям до коликов смешно.
Народ вы конкретно гоните!
В чем...

Останнє редагування:
в том что при теле кредита в 2000грн отнесли 14.000грн и ещё должны остались,вы тупо дойная корова вас доят вашими страхами,яж говорю тот кто придумал гений ска
Я чекала відповіді від НБУ більше місяця. І не марно.
Вони так дзвонили, погрожували, насміхалися з мене.
Телефонували друзям, далеким родичам, з якими роки не бачилася.
Брала 5000, віддала пролонгаціями більше 12000.
Потім прострочка і хотіли ще більше 10000.
Написали листа в НБУ.
Тепер сидять тихенько і не рипаються.
Маю оплатити 1800грн.
Коли появляться зайві кошти, то може і оплачу.
Хоча бажання "0"

Вкладення

• 20210212_144045.webp
    20210212_144045.webp
    72.5 Кб · Перегляди: 178
Я чекала відповіді від НБУ більше місяця. І не марно.
Вони так дзвонили, погрожували, насміхалися з мене.
Телефонували друзям, далеким родичам, з якими роки не бачилася.
Брала 5000, віддала пролонгаціями більше 12000.
Потім прострочка і хотіли ще більше 10000.
Написали листа в НБУ.
Тепер сидять тихенько і не рипаються.
Маю оплатити 1800грн.
Коли появляться зайві кошти, то може і оплачу.
Хоча бажання "0"
А чому вам списали до 1800, а автору теми ні?
У 99% звернень в НБУ - НБУ пише, що все норм... оплатили з тіла 1000 пролонгаціями 10000 і ще 5000 хочуть і це норм.

А чому вам списали до 1800, а автору теми ні?
У 99% звернень в НБУ - НБУ пише, що все норм... оплатили з тіла 1000 пролонгаціями 10000 і ще 5000 хочуть і це норм.
Думаю що це питання не до мене, а до НБУ.
Але я щиро рада, що моє звернення дало результат

Писала в НБУ письмо, что брала кредит в кредит 7 на сумму 2000, пролангациями оплатила 14000, написали что все верно, пролангации это не переплата
А чего вы от них ожидали?
Всё верно они написали. Пролонгация - это не проценты, а оплата за пользование кредитом.
Если вас это не устраивает - идёте в суд и пробуете доказывать обратное. По-другому никак.

Пишіть,пишіть.Підтвержуйте свої договора.Добре коли будуть кошти оплатити.А,якщо ні і вони в суд підуть?

А чего вы от них ожидали?
Всё верно они написали. Пролонгация - это не проценты, а оплата за пользование кредитом.
Если вас это не устраивает - идёте в суд и пробуете доказывать обратное. По-другому никак.
Треба боротися. Пишіть раз, другий, третій...
Так Ви отримали відповідь від НБУ? ?

Вкладення

• 20210212_151452.webp
    20210212_151452.webp
    271.1 Кб · Перегляди: 138
  • 20210212_151452.webp
    20210212_151452.webp
    271.1 Кб · Перегляди: 139
Пишіть,пишіть.Підтвержуйте свої договора.Добре коли будуть кошти оплатити.А,якщо ні і вони в суд підуть?
Тут звичайно, Ви праві.
Якщо Ви не плануєте закривати питання, то краще нікуди не звертатися
Бо таким чином Ви підтверджуєте, що дійсно брали.
Я планую розумно з ними покінчити.
Бо для мене не вихід все життя ховатися від всіх і всюди.
Я змучилася ходити з опущеною головою, ніби я злодійка.
Нажаль не всім можливо пояснити, що я жертва обставин. Тому рано чи пізно по чуть чуть, але я їх позбудуся. І позбудуся на мені вигідних умовах і не інакше

Надія3112, И что вы выбороли ?!
Взяли 5к, выплатили 12635 и ещё должны 1813,5 ...
Вы считаете это победой ?
Так, я вважаю це перемогою. З 10 000, я виплачу 1800. І це доя мене кращий варіант. Іншого не пропонують. А розразуватися з ними потрібно

Назад
Угорі