ОТП-банк влаштовує терор третіх осіб. Методи роботи банка в 2026 році

• Автор теми Автор теми Ольга 1991
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 60

Ольга 1991

Форумчанин
Дописи
183
Реакції
58
Бали
5125
Ольга 1991 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброї ночі,підкажіть будь ласка,як отп банк знаходить не 3 осіб,а 10,і телефонує людям яких в договорах і близько немає і не було ніколи?цікаві їх методи роботи в 2026 році 🤔

Доброї ночі,підкажіть будь ласка,як отп банк знаходить не 3 осіб,а 10,і телефонує людям яких в договорах і близько немає і не було ніколи?цікаві їх методи роботи в 2026 році 🤔
Попробуйте написать жалобу в НБУ. Хотя не знаю, даст ли это эффект... Они ответят НБУ, что такого не в коем случае не далают. Но все же напишите.

Написала, дякую за підказку ..але цікаво,як вони знайшли людину?
Я не знаю как работает отп банк, но при желании всё можно. Все базы данных сливаются. Вот пример
"
Мобильный пробив (поиск номера по данным или пробив данных по номеру телефона)
• Пробив адреса
• Пробив по Армор
• Местоположение абонента (вспышка/ дуга)
• Пробив IMEI/номера по IMEI
• Детализация мобильного номера с БС (с базовыми станциями – т.е. с адресами нахождения)
• Паспорт (пробив данных по паспорту/пробив паспорта по данным)
• ЗАГС
• МВД (побив информации по базам МВД)
• ГАИ (пробив всех авто по ФИО и ДР/пробив владельца авто по гос. номеру/и т.д.)
• Карточка транспортного средства НАИС
• Пробив по пограничной службе (пересечение границы/запрет/и т.д.)
• Налоговая (пробив по налоговой)
• БКИ
• ИНН (пробив ИНН/пробив данных по ИНН)
• Недвижимое имущество физ. и юр. лиц
• Анкета на ЮР лицо
• Новая Почта
• ПФУ (пробив официальных мест работы/отчислений)
• Оберег
• ДМС (миграционная)
• Пробив Доверенностей
• Проверка запретов на пересечение границы"
Думаю все МФО и банки в той или иной степени сотрудничают с такими конторами

Я теж думаю,що через телефон мій.тому що ця людина,якій дзвонили часто мною набирається....а її вони назвали по імені і по батькові 🤔але дивилась свої менеджери, нічого не взломано+ у мене стоять паролі.Добре,що людина айтішнік і все розуміє,але не хочеться щоб вони турбували її....

І ще взагалі нічого не зрозуміла,на початку тижня писали з еліт фінанс,що вони викупили договір з Отп банку,пропонували часткову оплату,я погодилась,але з квітня..і тиша...в потім дзвонять людині з банку🤔

Назад
Угорі