Отмазка для окружающих.

• Автор теми Автор теми Presto
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 821

Presto

Форумчанин
Дописи
311
Реакції
206
Бали
5125
Presto не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Достают окружение, попробуйте дать им почитать (скиньте ссылку, отправте на почту, выложите на страничке, кому как удобно. Помогает.

Вкладення

• S00605-00002940.webp
    S00605-00002940.webp
    85.5 Кб · Перегляди: 196
Пишет публикация больше не доступна
Достают окружение, попробуйте дать им почитать (скиньте ссылку, отправте на почту, выложите на страничке, кому как удобно. Помогает.
Помогает кому как

Останнє редагування:
Пишет публикация больше не доступна

Помогает кому как
У мене тему гляньте є. Не те що б всім, але в більшості випадків допомагає, ще не добралася треба трішки підкоректувати. Розпечатку зроблю і всі стовпи і біля їхніх офісів на зупинках обклею - грошей не пожалію

У мене тему гляньте є. Не те що б всім, але в більшості випадків допомагає, ще не добралася треба трішки підкоректувати. Розпечатку зроблю і всі стовпи і біля їхніх офісів на зупинках обклею - грошей не пожалію
Я с вами, задолбали вкрай эти шараги, управы нкакой на них :diablo:

Лучше рекламу форума расклеить и написать: "У Вас есть кредит и нет чем платить? Не беда! Форум в помощь, все сюда: anticollector.ua"

Лучше рекламу форума расклеить и написать: "У Вас есть кредит и нет чем платить? Не беда! Форум в помощь, все сюда: anticollector.ua"
Вот это точно!! О форуме многие не знают, переживают это все в одиночку

Вот это точно!! О форуме многие не знают, переживают это все в одиночку
Ви не переживайте я всім форум рекомендую скидую ссилку.
Особливо тих кого знаю - це як мінімум чоловік 7. Але поки вони читають ще зареєструвалися

И это можно почитать.https://www.dsnews.ua/economics/moshenniki-v-bankovskoy-shkure-pochemu-ne-nuzhno-boyatsya-11102017220000

Назад
Угорі