Откуда у них номера

• Автор теми Автор теми Дедушка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 2K
а якій термін просрочек?хочу знать к чему готовится
1 рік і 7 міс.Я ні до чого не готувалась.І нічого не було.Так одинокі листи,по місцю реєстрації.Ну і мені смс,листи на пошту електронну.Але антиспам просто все блокує і все.
А у меня в старом телефоне был глюк и в новом,уже год ,почти вся книга не подписана...
У мене підписані,причому так по душевному?мама,тато ,тьотя дядя і так далі.Але нікого не турбували,навіть смс не розсилки не було.Я періодично цікавлюсь у людей,всі кажуть що нічого.

1 рік і 7 міс.Я ні до чого не готувалась.І нічого не було.Так одинокі листи,по місцю реєстрації.Ну і мені смс,листи на пошту електронну.Але антиспам просто все блокує і все.

У мене підписані,причому так по душевному?мама,тато ,тьотя дядя і так далі.Але нікого не турбували,навіть смс не розсилки не було.Я періодично цікавлюсь у людей,всі кажуть що нічого.
А евошки были?

взагалі ні кому не дзонили ,оце ви щясливчик ,я уже с ума сходжу ,а ще нікому не дзонили ,якби тільки мені чи друзям то взагалі нема проблем ,але рідним боюсь до жуті

взагалі ні кому не дзонили ,оце ви щясливчик ,я уже с ума сходжу ,а ще нікому не дзонили ,якби тільки мені чи друзям то взагалі нема проблем ,але рідним боюсь до жуті
Ну я б по іншому сказала.коли я зрозуміла,що хватить кормити МФО,я розповіла усім.Хто змінив номери,хто увімкнув антиспам.Але я не залишила жодного шансу МФО якось на мене давити.От і все.Я спочатку слухала їх бредні,а потім мені надоїло,і собі номер змінила.
Вы планируете все платить,всем?
Через суд.Я їм все вернула,не згідні,нехай докажуть.

Монетка є.Тиша повна.Чекаю на якісь подлянки уже.Типу ІНН чи суд.
Сегодня случайно узнала,что у знакомого есть долги по МФо.Говорит,что было шт 5мелких.а взял один большой и их закрыл.теперь его платит.работа периодично...предупредила,что может быть...

Сегодня случайно узнала,что у знакомого есть долги по МФо.Говорит,что было шт 5мелких.а взял один большой и их закрыл.теперь его платит.работа периодично...предупредила,что может быть...
Ну це вибір кожного.Я доприкладу,навіть не заморачувалась з перекредитуванням.Я дійсно не рахую,що я їм щось винна.

Сим карта была привязана к паспорту. Обратилась к оператору,меня уверили в том ,что дубликат не делался. Но карту все равно заблокировала. Короче хз,как они это делают,но факт остаётся фактом. Гореть им за это в аду! Сколько нервов людям потрепали! И ,самое обидное,что дальше продолжают,нет закона! Я куда только жалобы не писала! Толку 0!
А ми "наївні ворони" -так сподівалися на дію Закону 4241-забули в якій країні безпрєдєла живемо!

Назад
Угорі