Открыто 8 МФО

• Автор теми Автор теми Алекса2406
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 185
  • Перегляди Перегляди 8K
Ну маленькі суми я готовий за тіло закрити, но там де в мене 12, 15, 18к просрочки я навіть за тіло не закрию якщо і запропонують, просто не маю такої можливості.
где-то логика потерялась (или я недопонял)....
там, где маленькие суммы, те же 25 % или 75 % от тела + к телу особой роли не играют.

а вот на больших телах это выглядит печально. например, +50% с 20 000 тела. ещё + десятка. по карману бьёт ощутимо так.

где-то логика потерялась (или я недопонял)....
там, где маленькие суммы, те же 25 % или 75 % от тела + к телу особой роли не играют.

а вот на больших телах это выглядит печально. например, +50% с 20 000 тела. ещё + десятка. по карману бьёт ощутимо так.
Говорю що там де маленькі суми просрочки готовий закрити за тіло якщо шараги запропонують, а ось там де великі суми там навіть за тіло не закрию якщо запропонують. Тим паче що за тіло якщо і погоджуються то там зразу всю суму треба закривати, а в росрочку тільки з процентами вони погоджуються

Ну маленькі суми я готовий за тіло закрити, но там де в мене 12, 15, 18к просрочки я навіть за тіло не закрию якщо і запропонують, просто не маю такої можливості.
Я підрахунок не веду, навіть якщо хтось спитає скільки шараг і яке тіло, навіть не відповім. Приблизно 15 шараг десь на 100к тіла, можливо навіть трохи більша сума, банків немає. Терор їхній вже пережив, тепер тільки дивлюсь коли прилітають ВП, і не дай Бог суд. Вже два ВП прилетіло, одним вже займаються, другим теж скоро будуть. Тому мене більше хвилює кількість шараг а не сума
Звісно якщо суд то сума там вже буде мати значення
По суті я не про суми чи кількість мфо говорив. Акцентував на тому, що не дуже "айс" виглядає коли один "боржник" іншому говорить - тобі зашебісь.
Як би це було так - навряд чи хто був на цьому форумі.

Говорю що там де маленькі суми просрочки готовий закрити за тіло якщо шараги запропонують
ну вот быстрозайм например многим предлагает, мне пока нет. так что тут да.. можно было бы подумать, чтоб закрыть.

Тим паче що за тіло якщо і погоджуються то там зразу всю суму треба закривати, а в росрочку тільки з процентами вони погоджуються
смотря какие проценты) ну и снова же реструктуризация чревата проблемами, если доход не стабильный...

ну вот быстрозайм например многим предлагает, мне пока нет. так что тут да.. можно было бы подумать, чтоб закрыть.

смотря какие проценты) ну и снова же реструктуризация чревата проблемами, если доход не стабильный...
быстрозайма у меня нет.
О чем я и говорю, за тело готов закрыть только где не большая сумма, а те несколько кредито где 12,14,15 тыс. тело я не зарою даже если тело предложат, по крайней мере на данный момент, а в дальнейшем будет зависит от финансового положения.
Буду разве что платить когда уже только суд присудит, если такое случится, и то разве что по 20% с з/п будут высчитывать. Но опять таки, если такое случится то я скорее всего рассчитаюсь с оф.работы и могу в любой момент за бугор рвануть, тогда меня тут уже точно ничего держать не будет.

Назад
Угорі