отказ от сбора персональных данных, и насколько это помогает?

• Автор теми Автор теми @александр19871403
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А мені вже особисто ніхто не дзвонить, самі роботи, крім інформ гаранта від сісьок, сьогодні іменем заборони на обробку персональних даних третіми особами знову попустила. Пробувала мені жіночка розповідати що я сама все підписала, що компанія має право передавати мої дані третім особам. Я сказала що про будь яку таку чуш я мушу бути повідомлена письмово і що нехай дамочка хоч відкриє і почитає закони на дозвіллі. Після попереднього дзвінка ніхто уже не хамить, навіть пробували до совісті взивати) Знайшли ціпу яка буде мені пробувати більш переконливо лапшувати. Одним словом не бійтесь) Випишіть собі на листочку закони, які вони порушують, а коли почнуть двити де оплата, почніть давити як прізвище ім"я по-батькові і чекайте) кинуть трубку першими, бо зазвичай представитись просять зпочатку, а тут такий нежданчик. Ну це особисто моя техніка.
Увы мне лишь угрожают что вам перезвонит юрист и ему доказывайте свои законы( понабирают студентов

• Подобається
Реакції: Jul1
Не юрист и не претендую, но мне почему-то кажется, что для того, чтобы пересмотреть какой-то из пунктов договора (как пункт о личных данных) нужно завершить все правоотношения. Или закон позволяет в одностороннем порядке менять пункты на свое усмотрение?

Увы мне лишь угрожают что вам перезвонит юрист и ему доказывайте свои законы( понабирают студентов
Требуйте очной ставки с их юристом и каждый раз говорите что будете только с ним разговаривать, ведь они обещали)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі