От як????? Яну Сергіївну знайшли і тебе знайдуть!

• Автор теми Автор теми malibu879
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Да просто Аы регистрировались на почту,что была подвязана на мфо,ввели поиск в гугл и оно выбило.От х*рня

Вот поэтому в Украине в обязательном порядке необходимо принять и поддержать закон о выдачи сим по паспорту,закрепить номера.Намного станет лучше.
Человеку,которому нечего скрывать плевал он припейд или контракт.
Тем более контрактная форма удобнее
Нет

Мне вот всегда быдо интересно чего они ждут, после фразы " мы знаем про форум"? Какой реакции? Ну знаете вы, ну и что будет? Лишний раз прочитаете как люди вас за говно держат? Или как с вас тут ржут?

Мне вот всегда быдо интересно чего они ждут, после фразы " мы знаем про форум"? Какой реакции? Ну знаете вы, ну и что будет? Лишний раз прочитаете как люди вас за говно держат? Или как с вас тут ржут?
Дзвонили людям яких я навіть незнаю)
От я навіть не уявляю як можна спокійно їхати їм з роботи, в їхню сторону стільки ж прокльонів летить...
Кали ви то точно читаєте!.
Пам*ятайте у вас є або будуть діти, вони будуть за вас траждати, не зараз так потім, хоча і ні в чому не винні
Бумеранг ніхто не відміняв!!. Невже ви думаєте що після таких всяких пакостей вам люди побіжать платити????? Ви помиляєтесь, ще більша охота відпадає!

Кали, щоб ви повиздихали як миші після отрути!!!!!!!!!! Це ж як не любити себе треба щоб отак цілий день дзілєнькати і всяку єрєсть говорити!
Щоб у тебе твій х***не вставав і зуби повипадали!
Форумчани вибачте, мене трохи прорвало) :confused::confused::confused::confused:

Останнє редагування:
Мені колись казала з динеро, що я така розумна,бо мабуть на антиколектор сижу. Каже щас я тебе по айпі знайду
?
Ну в добрый путь))
8b14d5ab315172e03f14ab1a866b0870.jpg

Им похоже это нравится. Не только послушать в телефонном разговоре о том, как люди к ни относятся, но и почитать. Закрепить, так сказать, результат)

Им похоже это нравится. Не только послушать в телефонном разговоре о том, как люди к ни относятся, но и почитать. Закрепить, так сказать, результат)
Сприйняття і методи запам'ятовування інформації у людей різні... Дехто відразу все розуміє, почувши думку про себе... Комусь потрібно візуалізувати, щоб зробити висновки...

Вірите я людина оптимістична не жорстока, но йому б вирвалаб спочатку пальці на ногах виколола б око, потім на руках, відрубалаб те що в штанах, викололаб друге око, і повідрізалаб уши, а робила б це повільно і без знеболення
Мисс, а Вы знаете толк в обращении с каллами:good:
Вы только представьте, какие они обезсиленные, нервные приходят домой. День орать в трубку в закрытом помещении. Да калов скоро в красную книгу нужно будет заносить, как вымирающий вид.

Раздеть и посадить на ведро с крысой, а под ведром разжечь огонь. Крыса выест все внутренности, чтоб выбраться наружу.
Клондайк потрясающих методов:lol:

Ахах, по іншому не можна з ними
От знаєте я і хотіла оплатити і гроші збирала щоб закрити тіло і відсоток, думала закрию, сьогодні завтра, но тепер після такого бажання немає ніякого!!!!!!

Останнє редагування:
  • Подобається
Реакції: LeTa
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі