От і « добрий « Дінеро

• Автор теми Автор теми eli4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 2K

eli4ka

Перевірений
Дописи
89
Реакції
11
Бали
5065
eli4ka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прочитала , що Дінеро почав балуватися арештом рахунків . В кого було таке ? Більшість пишуть що спокійні . А тут такий сюрприз . Що думаєте на рахунок цього? Бо маю з ними справу , вже в просрочці . І тепер вже страшно стає ,

Будемо вирішувати проблеми по мірі їх надходження!
Від того,що Ви будете в страху сидіти і очікува того напису заборгованність всерівно не зникне.Тут два варіанти або платити,або спокійно зносити напис через суд.Перший раз страшно,а другий,третій,четвертий вже звикаєш.
І доречі звідки така ініормація про Дінеро і написи?

Прочитала , що Дінеро почав балуватися арештом рахунків . В кого було таке ? Більшість пишуть що спокійні . А тут такий сюрприз . Що думаєте на рахунок цього? Бо маю з ними справу , вже в просрочці . І тепер вже страшно стає ,
думаю ,що лякають просто.Вони за тіло завжди пропонують закрити ,але треба чекати 2-3 місяця

Від того,що Ви будете в страху сидіти і очікува того напису заборгованність всерівно не зникне.Тут два варіанти або платити,або спокійно зносити напис через суд.Перший раз страшно,а другий,третій,четвертий вже звикаєш.
Та страшно , бо я не працюю , дома з дитиною , і отримую допомогу на дитину , та й платити їм нема зараз звідки ( а про напис прочитала в темі « кто брал в Дінеро « прочитайте , там користувач написала що їй арешт наклали

Яка у вас просрочка у мене 4 місяці теж цікаво послухати

Вчора цілий день тема на форумі вісіла що дінеро за допомогою калів напис зробили і на рахунки і на частину майна.

полтора месяца уже дней 5 трезвонят укр..и динеро хотят тело,только по 30 число,динеро гарантийку отправило в вайбер

Та страшно , бо я не працюю , дома з дитиною , і отримую допомогу на дитину , та й платити їм нема зараз звідки ( а про напис прочитала в темі « кто брал в Дінеро « прочитайте , там користувач написала що їй арешт наклали
Я заметил, что когда счета блочат, люди и на адвоката находят и на все остальное. А до этого сидят себе....
Не именно про Вас сказано. Сам имею малолетних детей и знаю, каково это.

Про це писала тільки одна людина.

Я заметил, что когда счета блочат, люди и на адвоката находят и на все остальное. А до этого сидят себе....
І що ви хочете цим сказати ?
Про це писала тільки одна людина.
Так. Я теж це помітила , з усіх тільки однр

Вчора цілий день тема на форумі вісіла що дінеро за допомогою калів напис зробили і на рахунки і на частину майна.
І що тепер сидіти всім в страху очікувати того напису?
І теми створювати,що буде,якщо Дінеро напис зроблять?

То у вас все попереду заблокуйте картку що прв'язана до л к люблять самі списувати з карток
кстати да!Обязательно заблокировать! Каждый день усердно пытаются списать деньги на пролонгацию
І що тепер сидіти всім в страху очікувати того напису?
І теми створювати,що буде,якщо Дінеро напис зроблять?
я думаю это страх... к сожалению на первых этапах просрочки у мягкотелых людей нервы сдают! Я рыдала неделю. мысли суицидальные.нежелание к жизни, ненависть к себе.страх!страх везде.... и когда пишешь , об этом вроде как легче...

Ну Вот зачем Вы себя раньше времени накручиваете? Ведь есть же и насущные вопросы какие необходимо решать , и жить надо сейчас) а не потом. У меня 29 мфо и Динеро в том числе , уже год просрочки. Естественно морально подготовила себя к возможности надписей, но пока их нет, зачем трепать себе нервы??? Берегите себя, и не растрачивайте эмоции на переживание того что ещё не случилось ?

Ну от і я про те,якшо немає чим платити,то який сенс сидіти в страху і очікувати того напису?
Буде напис,знайдеться вихід із ситуації.

Назад
Угорі