От давайте ми в гості підемо до колекторів

• Автор теми Автор теми DID_VIDUN
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

DID_VIDUN

Форумчанин
Дописи
76
Реакції
124
Бали
5090
DID_VIDUN не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А чому б нам не піти до них в гості, все-таки вони так грозяться приїхати а на ділі лише погрози і все, пора я думаю показати їм як потрібно говорити з людьми і навчити манер

Моё мнение, этой всей грязью занимаются люди которым по жизни нечего терять
Любой уважающий себя человек никогда бы не работал звонилкой, угрожалкой и не клеил бы пopнoгpaфию.

А чому б нам не піти до них в гості, все-таки вони так грозяться приїхати а на ділі лише погрози і все, пора я думаю показати їм як потрібно говорити з людьми і навчити манер
Кого Ви хочете навчити манер?В них мозгів менше ніж в курей,щоб вони запам'ятали нові слова,потрібно ті слова,які вони знають вибити битою з голови?,тоді можливо і буде результат.

Моё мнение, этой всей грязью занимаются люди которым по жизни нечего терять
Любой уважающий себя человек никогда бы не работал звонилкой, угрожалкой и не клеил бы пopнoгpaфию.
Со вторым предложением полностью согласна. А с первым нет, им есть что терять. И будут терять.

Кого Ви хочете навчити манер?В них мозгів менше ніж в курей,щоб вони запам'ятали нові слова,потрібно ті слова,які вони знають вибити битою з голови?,тоді можливо і буде результат.
Так все це можливо, вони своє просто мають відповісти

byProts, и какие наши действия? Как говорить будем ? культурно или на фене?

Рассылку по всем конторам разослать с текстом: В зв'язку з зайобом громадян України - отряд форума «АнтиКоллектор» планують візит за Вашим місцем роботи для виявлення і огляду Вашого майна з метою його знищення, конфіскації.

Рассылку по всем конторам разослать с текстом: В зв'язку з зайобом громадян України - отряд форума «АнтиКоллектор» планують візит за Вашим місцем роботи для виявлення і огляду Вашого майна з метою його знищення, конфіскації.
У форума нет такого отряда. Прошу не прикрываться форумом.

byProts, и какие наши действия? Как говорить будем ? культурно или на фене?
В точності як вони, тільки ми на ділі це покажемо, один мені уже питався хату спалити(правда лише на словах) але як я його найшов то трохи в нього очечко піджалось і тільки просив щоб більше ніхто до нього не приїжав і мені все спишуть

На форум отсилку давати не нада, а просто приїхати без попередження і все

В точності як вони, тільки ми на ділі це покажемо, один мені уже питався хату спалити(правда лише на словах) але як я його найшов то трохи в нього очечко піджалось і тільки просив щоб більше ніхто до нього не приїжав і мені все спишуть
:oops:Ого...Звiдки був?Списали?

я бы поехал в гости

:oops:Ого...Звiдки був?Списали?
Гроші Всім, представлявся Андрієм, а оказався Владиславом
Списали, але я пролонгації робив які тіло перекрели плюс 1500 зверху, так їх повернули

Гроші Всім, представлявся Андрієм, а оказався Владиславом
Списали, але я пролонгації робив які тіло перекрели плюс 1500 зверху, так їх повернули
Отако просто злякався Вас i повернув 1500???А пролонгацiями борг закрив?:scratch_one-s_head:

byProts, звонилка всемогущий :scratch_one-s_head:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі