Освещение проблемы кредитования (МФО, банки) в СМИ.

• Автор теми Автор теми dnk media
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 2K
Чтобы не быть в одиночестве.)
Про яку самотність мова?

1660645630958.webp

dnk media, давайте про головне і коротко.
Вам треба люди, які можуть розповісти про свої проблеми з монітору іншим людям. Треба якусь реально дику історію і бажано не одну. На цьому ви отримаєте нову аудиторію.
Людям треба вирішення їх проблем. Саме проблем з калами.
Проблема в тому, що людина, яка буде розповідати про проблеми з калами повинна пояснити куди вона взяла гроші і чому не віддала їх. Фінансова сторона кожної людини це приватне життя. Про ці проблеми в нашій країні не прийнято говорити відкрито. Цим і користуються кали. Вони висвітлюють рідним і знайомим боржника всі борги людини. Звісно прибріхуючи. Не думаючи кому і яким тоном вони повідомляють.

І так... Приходе до вас людина. Боржник. Розповідає свою дійсно болючу історію. І? Що далі буде? Крім того, що близькі почують підтвердження (часткове) слів калів.

dnk media, давайте про головне і коротко.
1.) Вам треба люди, які можуть розповісти про свої проблеми з монітору іншим людям. Треба якусь реально дику історію і бажано не одну. На цьому ви отримаєте нову аудиторію.
Людям треба вирішення їх проблем. Саме проблем з калами.
2.)Проблема в тому, що людина, яка буде розповідати про проблеми з калами повинна пояснити куди вона взяла гроші і чому не віддала їх. Фінансова сторона кожної людини це приватне життя. Про ці проблеми в нашій країні не прийнято говорити відкрито.

3.) І так... Приходе до вас людина. Боржник. Розповідає свою дійсно болючу історію. І? Що далі буде? Крім того, що близькі почують підтвердження (часткове) слів калів.
1.) Да, нам нужны живые истроии, не текст вычитанный в инете. Мы из них (всех историй) делаем видеофильм. У нас есть достаточно рычагов и связей, чтобы эту тему не оставить только в виде файла на компе или просмотров. Будем пробовать, результат может быть совершенно неожиданным в военное время, потому нет гарантий.
2.) Это нас абсолютно не интересует, человек может остаться за кадром.
3.) У нас есть видение, как это можно решить - не за один день и не акциями на улице. Есть иные методы, которые и будем задействовать.

1.) Да, нам нужны живые истроии, не текст вычитанный в инете. Мы из них (всех историй) делаем видеофильм. У нас есть достаточно рычагов и связей, чтобы эту тему не оставить только в виде файла на компе или просмотров. Будем пробовать, результат может быть совершенно неожиданным в военное время, потому нет гарантий.
2.) Это нас абсолютно не интересует, человек может остаться за кадром.
3.) У нас есть видение, как это можно решить - не за один день и не акциями на улице. Есть иные методы, которые и будем задействовать.
Тут є люди, які працюють в СБУ, суді, виконавчій, поліції, одному з міністерств. Ніки не назву, бо то негарно буде.
Дзвонили всюди. Калам побоку куди дзвонити. Доходять деякі занадто високо, щоб на них мати вплив за рахунок відео.

Пам'ятаю як ввели ковідні заборони на пеню і штрафи. Нац.банк гордо кричав про незаконність і нічого не робив з цим.
Пам'ятаю атиколлекторський закон. Як вся рада гуділа про кінець терору.
Кредитні канікули в військовий стан.
Заборона дзвінків військовим та членам їх сімей...
Це просто те що я згадав за 5 хвилин.

Відео змусить заткнути Преміум Актив і їх клонів? Змусить Нацбанк нарешті працювати не на економіку військового стану, а на потреби боржників? Новий омбудсмен перестане перекладати відповідальність на кіберполіцію? Кіберполіція перестане перекидати все на дільничного?

Для такого ефекту у Вас має бути відео з кривавою оргією за участю очільників всіх названих мною структур.

В мене скепсис не безпідставний. Свого часу було списано тони макулатури на офіційні звернення до всіх до кого можна було писати.
Якщо в мирний час вони поклали буй на людей, то тепер їх повинно хвилювати лише питання втримання рівня економіки країни. І точно не за рахунок боротьби з колекторами.

Це просто те що я згадав за 5 хвилин.

Відео змусить заткнути Преміум Актив і їх клонів? Змусить Нацбанк нарешті працювати не на економіку військового стану, а на потреби боржників? Новий омбудсмен перестане перекладати відповідальність на кіберполіцію? Кіберполіція перестане перекидати все на дільничного?

Для такого ефекту у Вас має бути відео з кривавою оргією за участю очільників всіх названих мною структур.
Доля здорового скептицизма имеет место быть. Но, я уже повторюсь, есть иные методы борьбы и они абсолютно законны, только ранее никем не использовались по-причине их незнания и невидения конечного результата, что-ли...
Мы хотим попробовать, сидеть сложа руки тоже не вариант. Надо ввязаться в бой, а там ориентироваться на месте.)
И почему бы не использовать всю эту красоту?.)
photo_2022-08-16_14-43-04.webp

Надо ввязаться в бой, а там ориентироваться на месте.)
Набагато простіше просто змінити сімку і жити спокійно.
Цікаво який у вас метод. Вписуйте мене.
Хоча терор відносно мене був доволі незначний. Частіше я їх діставав.

Надо ввязаться в бой, а там ориентироваться на месте.)
Заранее проигрышная стратегия в войне.
Аллегория такая себе.
Набагато простіше просто змінити сімку і жити спокійно.
Цікаво який у вас метод. Вписуйте мене.
Хоча терор відносно мене був доволі незначний. Частіше я їх діставав.
Оффтоп
Чекай )) Ще з "медіатором" не закінчили))

Дід, з медіатором все зрозуміло. Я теж вів переговори за когось.
В мене простіше було - я казав що їм світить і коли, а вони казали що хочуть.
Вони йшли на а я чекав з нетерпінням нового дзвінка. Зазвичай їх терпіння закінчувалось раніше мого. Якщо ж ні, то переадресація на їх гарячий номер йшла на два дні.
От і все що варто знати про робочу схему з медіаторами.
Всі їх папірці не варті уваги... З урками тільки по фені треба спілкуватись.

Приветствуем всех форумчан и читателей этого форума.
Мы – информационное агентство ДНК-медиа, ( YouControl — сервис проверки контрагентов.) и как СМИ не просто можем, но и желаем помочь максимально осветить проблему коллекторского беспредела. А также и вопиющего бездействия властей в связи с этим.
У нас есть студия в центре Киева, а наш коллектив понимает всю преступную суть подобных махинаций. Мы планируем выпустить цикл передач, полностью посвященных этой давно созревшей и перезревшей проблеме. Однако, к сожалению, у нас отсутствует «живой материал», мы пока не можем опереться на ваш голос, так сказать – глас народа. А ведь пострадавших от нелигитимных действий коллекторов и/или желающих всё рассказать на камеру в студии только в Киеве сотни, если не тысячи!
Мы просим, даже настаиваем – обратитесь к нам со своей проблемой, и мы высветим ее, сделаем достоянием гласности. И как бы банально это ни звучало – это должно помочь ее наконец-то решить!
Так возьмите кредитов и на себе попробуйте,репортаж будет бимба отвечаю:smile60: с годик не будете париться с материалом,плюс ещё затроните тему ментов,нотариусов и исполнителей:sarcastic:

Так возьмите кредитов и на себе попробуйте,репортаж будет бимба отвечаю:smile60: с годик не будете париться с материалом,плюс ещё затроните тему ментов,нотариусов и исполнителей:sarcastic:
Бусіна гордісті :sarcastic:Мені в облом писать було)
Папараці)))

Приветствуем всех форумчан и читателей этого форума.
Мы – информационное агентство ДНК-медиа, ( YouControl — сервис проверки контрагентов.) и как СМИ не просто можем, но и желаем помочь максимально осветить проблему коллекторского беспредела. А также и вопиющего бездействия властей в связи с этим.
У нас есть студия в центре Киева, а наш коллектив понимает всю преступную суть подобных махинаций. Мы планируем выпустить цикл передач, полностью посвященных этой давно созревшей и перезревшей проблеме. Однако, к сожалению, у нас отсутствует «живой материал», мы пока не можем опереться на ваш голос, так сказать – глас народа. А ведь пострадавших от нелигитимных действий коллекторов и/или желающих всё рассказать на камеру в студии только в Киеве сотни, если не тысячи!
Мы просим, даже настаиваем – обратитесь к нам со своей проблемой, и мы высветим ее, сделаем достоянием гласности. И как бы банально это ни звучало – это должно помочь ее наконец-то решить!

До війни близько 300млрд гривень наборгували українці:oops:.
Війна, безробіття і інфляція збільшить цю сумму до 500 млрд до кінця року.
За декілька років до 1трлн. Так що, не лінуйтесь і подзвоніть своїм родичам, друзям чи сусідам і попитайте за кредити, дзвінки колекторів чи судові справи щодо боргів.... Може серед них знайдуться, шоумени :cool:

Это бимба.))
С чего это вы решили, что обратившись на форум мы не в теме? Если вы в "материале", так поделитесь, чего скрывать? Или утаиваете, тем самым "льёте воду на мельницу коллекторов"?.))
Трампу или Байдену? Уточните.

Это бимба.))
С чего это вы решили, что обратившись на форум мы не в теме? Если вы в "материале", так поделитесь, чего скрывать? Или утаиваете, тем самым "льёте воду на мельницу коллекторов"?.))

На форуме тем 100500 черпайте вдохновение :rolleyes:
Если вы в теме то что нового вы хотите узнать от меня?
Можно про мельницу понятней объяснить,у меня с ассоциациями туго.

Это бимба.))

Тонкий английский юмор?
Я вроде не Трампа и не Байдена упоминал ;)

Давайте на чистоту.
Для чего это Вам? Только не надо в уши вкручивать, что для "помощи", "объединения в общей проблеме" и тому подобном.
Простой способ получить бесплатно контент от тех, кто обозлен на МФО и ободран ими же?
Просто помню, как меня пригласили на интервью, как Администратора этого ресурса, мол, "вы же можете рассказать о проблеме, как никто иной, и вообще, надо продать огласке весь этот беспредел". А на деле вышло, что вырвали из контекста то, что им нужно было, и слепили из меня терпилу. Вроде я так сильно пострадал от МФО и не знаю теперь, как жить дальше. Спасибо, что хоть не сказали, что МФО меня всего лишили и я живу в съёмном гараже.
Это один случай? Нет. Также и Вадос давал интервью и превратился из угнетателя МФО в терпилу.

Назад
Угорі