Щоденник Остогидли мфо

• Автор теми Автор теми staff
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 124
  • Перегляди Перегляди 8K

staff

Форумчанин
Дописи
79
Реакції
58
Бали
33
staff не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня,мені 19 років та я опинився у борговій ямі,бажання пролонговувати і шукати маловідомі мфо немає,самі дрібні буду погашати самі сам,а всі інші летять завтра у просрочку,сказав батькам що будуть дзвонити аферисти та вимагати гроші(встановлю їм тру колер),а опинився я тут по причині лудоманії,неможу точно сказати скільки у мене мфо,но впевнениц що більше 30),сидів давно на форумі,читав теми але боявся виходити у просрочку(боявся що рідні осудять),тепер маю 2000 тисячі у кармані,розумію що можу ще пролонговувати але сьогодні пролонгую,завтра знов шукай нове мфо,не хочу цього)Сьогодні оплачу zecredit,там 900 грн всього,а на 1100 куплю собі смаколикі додому,завтра буде терор від манібум,можливо у вас є якісь запитання або рекомендації,чекатиму)

Доброго дня,мені 19 років та я опинився у борговій ямі,бажання пролонговувати і шукати маловідомі мфо немає,самі дрібні буду погашати самі сам,а всі інші летять завтра у просрочку,сказав батькам що будуть дзвонити аферисти та вимагати гроші(встановлю їм тру колер),а опинився я тут по причині лудоманії,неможу точно сказати скільки у мене мфо,но впевнениц що більше 30),сидів давно на форумі,читав теми але боявся виходити у просрочку(боявся що рідні осудять),тепер маю 2000 тисячі у кармані,розумію що можу ще пролонговувати але сьогодні пролонгую,завтра знов шукай нове мфо,не хочу цього)Сьогодні оплачу zecredit,там 900 грн всього,а на 1100 куплю собі смаколикі додому,завтра буде терор від манібум,можливо у вас є якісь запитання або рекомендації,чекатиму)
Попробуйте написать список шараг. Авось чёт и подскажем...
Чёт часто выдают по 30+ кредитов молодым лудоманам.

Можешь жить спокойно. Если есть официальный доход, то можно будет ждать ИНН а если нет, то Вам ничего не светит. Делайте чёрный список и расслабьтесь

Напишу по яким буде найшвидша просрочка
Манибум
Кф юа
Форза
Милоан
Качайгроші
Кредитбокс
Навсе
Я працюю курьєром в Ракеті,дохід досить непоганий якщо вкатувати,але ноги та психіка не залізна,і тому приняв рішення влітати з двох ніг у просрочку

Напишу по яким буде найшвидша просрочка
Манибум
Кф юа
Форза
Милоан
Качайгроші
Кредитбокс
Навсе
Я працюю курьєром в Ракеті,дохід досить непоганий якщо вкатувати,але ноги та психіка не залізна,і тому приняв рішення влітати з двох ніг у просрочку
Прям как у меня )))
Манибум(позичка)начнётся завтра ничего не могу сказать
Кф-Форза -просрочка 3 дня ,пока звонили мне и контактному ,я умудрилась правильные номера дать )))))
Милоан -задолбали звонками ,каждый день шлют о начислении процентов на тело ,и звонят звонят звонят
У меня по ним же есть ещё тенго ,там сумма тела 10000,так вот они сводят меня с ума своими звонками
Качай гроши у меня ещё пролонгированы с прошлого раза в октябре начнётся просрочка ,не знаю что по ним будет
На все -у меня тоже завтра 5000
Не знаю тоже что будет)

Совет на завтра чтобы не было террора. Отключите телефон на пару дней. Только близких предупредите.

Ще таке запитання маю машину у своїй власності,чи можуть дати га неї арешт?

Можешь жить спокойно. Если есть официальный доход, то можно будет ждать ИНН а если нет, то Вам ничего не светит. Делайте чёрный список и расслабьтесь
Это не критерий)на форуме есть примеры, когда люди работают официально и пока, тьфу-тьфу, ни одного ИНН. А есть те, кто официально безработны и у них по пять надписей.
4 месяца есть точно.
Кто-то писал, что уже через три прилетело.

У мене КИ класна,була адже я 22 мфо закрив власноруч,потім лудка напала
4 месяца есть точно.
До чого?

Ще таке запитання маю машину у своїй власності,чи можуть дати га неї арешт?
У майбутньому, якщо буде ВП, не те що можуть, а 100% так і станеться.
Але, щоб ви розуміли - арешт : це обмеження у діях щодо ТЗ ( продаж, перереєстрація ) а не відчуження.
Багато хто на форумі має арешт авто і спокійно катає.

У майбутньому, якщо буде ВП, не те що можуть, а 100% так і станеться.
Але, щоб ви розуміли - арешт : це обмеження у діях щодо ТЗ ( продаж, перереєстрація ) а не відчуження.
Багато хто на форумі має арешт авто і спокійно катає.
Тобто її забрати не зможуть?

Тобто її забрати не зможуть?
Теоретично можуть звісно, якщо виконавець зможе це реалізувати, проте в реальному - ні.
На даний момент таких підтверджених прецедентів не було.
Писали деякі, що мали проблеми з мфо, що машину забрали на "штрафмайданчик".
Як вияснялось - по факту там кредити ні до чого були.

Это не критерий)на форуме есть примеры, когда люди работают официально и пока, тьфу-тьфу, ни одного ИНН. А есть те, кто официально безработны и у них по пять надписей.

Кто-то писал, что уже через три прилетело.
Уже писали и через 1.5и через2месяца

Якщо вирішили все таки щось закрити, то найпершими з цих, я б закривала качай гроші. Зекредит, набагато спокійніші

Я такий щасливий що я попав на цей форум,саме цікаве що знайшов його коли шукав гроші для пролонгації,був на форумі лудоманів почитав і зрозумів що краще вийти у просрочку та спортити КИ,чим чекати зриву і закопати себе у ще більшу яму
Якщо вирішили все таки щось закрити, то найпершими з цих, я б закривала качай гроші. Зекредит, набагато спокійніші
У zecredit тіло 1000 грн а у качай 5500,зараз можу оплати зекредит,там всього 1100 а от у качай через тиждень буде 7800

Схожі теми

Відповіді
5
Перегляди
536
Відповіді
3
Перегляди
245
Назад
Угорі