Natali Natalia
✩ V I P ✩
- Дописи
- 130
- Реакції
- 203
- Бали
- 3625
Natali Natalia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброї всім години. Пишу і сама не знаю для чого, але може хоч легше стане. Сьогодні рівно місяць, як я вийшла на першу прострочку в МФО і 1,5 місяці банки. Пишу, бо сьогодні просто здали нерви. До дзвінків, смс мені і моїй директорці я вже звикла - просто не реагую, взагалі ні з ким не спілкуюся. Але сьогодні мені від "Влад фотоколаж КошельОк" прислав в viber фото - колаж і відео мого (взламаного ще три роки тому) акаунту "Однокласники". Можливо для Вас це буде смішно, як мені одного разу сказали: "Ну и что что разощлют, такое не раз уже такое было. Смешно. И мне и всем.", та мені зовсім не до сміху. Я живу в маленькому селі, працюю вчителькою, намагаюсь створити свій бізнес в інтернеті. Як після такого позору мені бути вчителькою, взірцем для учнів? Як спілкуватися з людьми і пропонувати їм співпрацю зі мною? Я в розпачі... взагалі опускаються руки, як далі жити...
Ввечері мені подзвонила дівчинка, юрист АО "Захист": цікавилась, як мої справи чи не має проблем з МФО, чи маю намір співпрацювати з ними? Я відповіла їй як є, що грошей на сплату кредитів і оплату їхніх послуг в мене не вистачить, а вона запропонувала знижку за їхні послуги 1500грн . на постійній основі. Але то не суть, ця юрист мені сказала, що після підписання контракту з ними, в банки і МФО нічого платити не треба, за пів року всі мої кредити будуть офіційно закриті. Єдиного зрозуміти не можу, яким чином можна це все вирішити. Звичайно, мені пояснювали, що в банки будуть подані запроси на мої договори , потім перерахунок %, далі суд і визнання дії банків не правомірними; МФО - шахраї яким платити взагалі нічого не треба, так як договорів і реальних відсоткових ставок вони ніде не висвітлюють. Cказано було дуже багато, наче все і грамотно, як для людини, що нічого в цьому не розуміє. Але не завжди зручно спать, де м'яко стелять, тому я сумніваюся. А за фото - колаж сказала обов'язково писати заяву до поліції, адже це шахрайство+ загроза репутації.
Багато читаю інформації на форумі, скажу чесно, коси піднімаються від того беззаконня, що творять ці нелюди. А ще бачу, що нічого конкретного, як вилізти з цієї вигрібної ями теж не має. Я розумію одне, ігнорування проблеми - це лише погіршення її. Те, що я включила, так званий режим
нічого не вирішує. Проблему треба вирішувать, а не ховатись від неї, тому я прошу вашої допомоги. Я хочу скласти план дій, щоб вийти з цієї ситуації з найменшими втратами і в найкоротші строки. Хочу поспілкуватися з людиною в якої є такий план, можливо з юристом, щоб зрозуміти як і що мені робити далі. Я не так давно на форумі і сама написати нікому в повідомленні не можу, контактів юристів форума теж ніде бачу. Коротше, якось так. Прошу ваших порад
Ввечері мені подзвонила дівчинка, юрист АО "Захист": цікавилась, як мої справи чи не має проблем з МФО, чи маю намір співпрацювати з ними? Я відповіла їй як є, що грошей на сплату кредитів і оплату їхніх послуг в мене не вистачить, а вона запропонувала знижку за їхні послуги 1500грн . на постійній основі. Але то не суть, ця юрист мені сказала, що після підписання контракту з ними, в банки і МФО нічого платити не треба, за пів року всі мої кредити будуть офіційно закриті. Єдиного зрозуміти не можу, яким чином можна це все вирішити. Звичайно, мені пояснювали, що в банки будуть подані запроси на мої договори , потім перерахунок %, далі суд і визнання дії банків не правомірними; МФО - шахраї яким платити взагалі нічого не треба, так як договорів і реальних відсоткових ставок вони ніде не висвітлюють. Cказано було дуже багато, наче все і грамотно, як для людини, що нічого в цьому не розуміє. Але не завжди зручно спать, де м'яко стелять, тому я сумніваюся. А за фото - колаж сказала обов'язково писати заяву до поліції, адже це шахрайство+ загроза репутації.
Багато читаю інформації на форумі, скажу чесно, коси піднімаються від того беззаконня, що творять ці нелюди. А ще бачу, що нічого конкретного, як вилізти з цієї вигрібної ями теж не має. Я розумію одне, ігнорування проблеми - це лише погіршення її. Те, що я включила, так званий режим