Останній шанс від ГОУФІНГОУ!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Пишите на гоуфингоу в нацком. Мне после обращения пришла смс сначала что типа пролонгация прошла успешно, а через 30 минут что кредит закрыт. И в лк кредит уже 2 месяца как закрыт
Скажіть,у Вас були пролонгації? Я написала,але боюсь,що не допоможе. Тіло 2500, пролонгацій на 3870. Уже біля 15000 хочуть. Просрочка з грудня.

Скажіть,у Вас були пролонгації? Я написала,але боюсь,що не допоможе. Тіло 2500, пролонгацій на 3870. Уже біля 15000 хочуть. Просрочка з грудня.
Да, были. Тело точно не помню уже, но пролонгациями тыщи на 3 больше было оплачено. Но в любом случае по гоуфингоу и еврогроши после обращения в нацком их заоблачные проценты списывают. Я ждала около месяца, так что ждите, всё будет гуд=)

Да, были. Тело точно не помню уже, но пролонгациями тыщи на 3 больше было оплачено. Но в любом случае по гоуфингоу и еврогроши после обращения в нацком их заоблачные проценты списывают. Я ждала около месяца, так что ждите, всё будет гуд=)
Дякую. Буду чекати.

Всім привіт! Сьогодні подзвонив автовідповідач від ГОУФІНГОУ, дали останній шанс оплатити борг або діло переходить в суд, доречі минулого тижня був від них такий же лист. Щось очікувати від них чи забити великий болт? Написав декілька днів тому на них заяву в нацкомфін. Хто не новачок в цій справі, порадьте що робити і чого чекати
За півтори місяця з 3000грн вже 15000 набігло тварюки
Не робіть різких рухів)))
Максимум що можна би було робити, це писати запити в МФО щоб ті надіслали документи вам. ( Бо якби суд - то хоч доки у вас були б)
Але оця їхня методика залякування нам до дупці!
Ви просто будьте з нами, знайдіть собі тут теми за інтересами, а мфо - то був тільки спосіб попасти в душевну компанію ( я про форум і його жителів)
Забийте!

В мене у них тіло 3тис. Прострочка з червня чи липня 2019р. Пролонгацій небуло.Написала в нацком що хочуть десь 30тис то прийшла відповідь що вина 6 500 якось так...дзвонили і писали... в мене ігнор всіх...зараз пишуть що закриють за тіло+% тобто 4500грн....але грошей нема тому я сніжинка...

Не робіть різких рухів)))
Максимум що можна би було робити, це писати запити в МФО щоб ті надіслали документи вам. ( Бо якби суд - то хоч доки у вас були б)
Але оця їхня методика залякування нам до дупці!
Ви просто будьте з нами, знайдіть собі тут теми за інтересами, а мфо - то був тільки спосіб попасти в душевну компанію ( я про форум і його жителів)
Забийте!
Можно образец письма?

Можно образец письма?
Я не писала такі листи чи запити, не бачу потреби (по крайній мірі на даний момент)
Колись на форумі юрист порадив, що потрібно надіслатии запит в мфо і фактору (якщо вас продали), щоб ті надіслали всі документи (тобто докази про кредит і відступлення прав вимог)
А саме докази отримання коштів, завірена копія договору, розрахунок заборгованості та платежі які були здійснено...якось так. Ну і головне - не визнавати будь які взаємини між вами та мфо, щоб потім це не було використано проти вас)

Идут они нахдупен со своим последним шансом, и с предпоследним тоже, на всякий случай.
И пусть прихватят с собой того решалу - наезжалу, которому при первой же попытке в тел. режиме я лично запхал по самые гланды за оскорбление женщины.
Свиньи и необразованное *****. Себя надо не уважать, чтобы им заплатить.
Все, что там раньше звенело, ушло в мой фонд, за моральный ущерб.
Так что без обид.

Ага це точно. Прострочка в них з серпня, брали не 2000, відсоток скажений щось трохи спочатку оплатили тіло та % за місяць, бо прагнули домовитись якось але не вийшло, платити престали зовсім, ігнорували по повнійЮ не спілкувалися з ними, Смс з про суд, виконавчу і все таке було, море листів на укрпошту, дзвонили рідко або й взагалі перестали, Ніхто з родичів не жалівся що вони дзвонять то не знаю дзвонили чи ні. Яка там сума зараз не знаю до особистого кабінету не заходжу. Був лист із заявою в поліцію. Нещодавно прийшов інший лист з "суперпропозицією" пропонують списання 50%. Від Єврогроші теж до речі такий же прийшов. Не знаю, жду що ще пропозицій. Може ще що краще запропонують.

Подаруйте цьому Сергію Івановичу словник з української мови, нехай почитає, навчиться чого небуть, бо судячи з усього в нього дуже обмежений словниковий запас...

А ще в мене склалось таке враження що оцей Сергій Іванович з Гофінгоу і Павло Володимирович з бистрозайм одна й таж людина ну прям слово в слово все.
Той Сергій мені дітьми погрожує,
А куди ви писали онлайн чи укр пошта? Можна зразок [email protected]

В мене якось дивно вони себе ведуть жодного смс не було, тіло 2500, ну по звонках не знаю бо не веду бесіду ні ским, вайбер на іншому номері той видалила до прострочок! А от іхні побратими єврогроші ті і пісьма і смс ну і майбуть дзвінки!

Добрый день .Можно и мне пример письма пожалуйста ? [email protected]

Переплата не велика у 500грн., сиджу зараз ще в шоці і радію мінус один це вже перемога. Лиш не давно був лист по місцю реєстрації щоб оплатити, а тут оп і самі все зробили.
Нацкомфін таки діє!

Напишіть у нацкомфін і вони самі вам закриють.
Можно и мне пример письма [email protected]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі