Останній шанс від ГОУФІНГОУ!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

MaksymiukN

Форумчанин
Дописи
18
Реакції
2
Бали
5060
MaksymiukN не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт! Сьогодні подзвонив автовідповідач від ГОУФІНГОУ, дали останній шанс оплатити борг або діло переходить в суд, доречі минулого тижня був від них такий же лист. Щось очікувати від них чи забити великий болт? Написав декілька днів тому на них заяву в нацкомфін. Хто не новачок в цій справі, порадьте що робити і чого чекати
За півтори місяця з 3000грн вже 15000 набігло тварюки

Всім привіт! Сьогодні подзвонив автовідповідач від ГОУФІНГОУ, дали останній шанс оплатити борг або діло переходить в суд, доречі минулого тижня був від них такий же лист. Щось очікувати від них чи забити великий болт? Написав декілька днів тому на них заяву в нацкомфін. Хто не новачок в цій справі, порадьте що робити і чого чекати
Это пугалки! Не верьте простым письмам, смс и звонкам. Только повестки и заказные письма! И для контроля проверяйте себя в реестрах должников и Судовой владе!!!
Из практики, так быстро никто не подает!!! Скоро посыпятся акции..)

Это пугалки! Не верьте простым письмам, смс и звонкам. Только повестки и заказные письма! И для контроля проверяйте себя в реестрах должников и Судовой владе!!!
Из практики, так быстро никто не подает!!! Скоро посыпятся акции..)
А як має виглядати той заказник лист? І доречі що за реєстр і судова влада, можна ссилки будь ласка?

А як має виглядати той заказник лист? І доречі що за реєстр і судова влада, можна ссилки будь ласка?
Вам придет уведомление, что нужно прийти на почту с паспортом, и получить его!

Забейте,пугают

За півтори місяця з 3000грн вже 150000 набігло тварюки
Дуже дякую!
Якщо чесно то ваш форум мені багато на які деталі відкрив очі, якби я це все знав раніше а так я вже цим твapюкfм віддав більше 5тис євро і це при курсі 30

Гоуфингоу начали пугать...что от них ожидать дальше?Стоит боятся?

Вкладення

• Screenshot_2020-01-30-16-02-17.webp
    Screenshot_2020-01-30-16-02-17.webp
    35.8 Кб · Перегляди: 193
Якщо чесно то ваш форум мені багато на які деталі відкрив очі, якби я це все знав раніше а так я вже цим твapюкfм віддав більше 5тис євро і це при курсі 30
Гоуфингоу начали пугать...что от них ожидать дальше?Стоит боятся?
Зберегти на всякий випадок і чекати і ігнорувати їх

За півтори місяця з 3000грн вже 150000 набігло тварюки

Дуже дякую!
Жалко,что попадаем сюда поздно

Нацкомфінпослуг в допомогу

Напишіть лист в нацкомфін і спіть спокійно мені самі все закрили сьогодні, прийшло смс що пролонгація, через пів години ваш кредит успішно закрито вам погоджено новий на більшу суму)))

Напишіть лист в нацкомфін і спіть спокійно мені самі все закрили сьогодні, прийшло смс що пролонгація, через пів години ваш кредит успішно закрито вам погоджено новий на більшу суму)))
листа довго чекали?

листа довго чекали?

Через 20 днів нацкомфін написали, що продовжено термін розгляду бо компанія не надає документів. Пройшло днів 10 після цього листа в от смс все закрито нацкомфін ще не надав докінця відповіді.

Через 20 днів нацкомфін написали, що продовжено термін розгляду бо компанія не надає документів. Пройшло днів 10 після цього листа в от смс все закрито нацкомфін ще не надав докінця відповіді.
Но закрыли ведь Вам все?

А за это время кому-то кроме Вас звонили?
А у Вас пролонгации по ним были?

Но закрыли ведь Вам все?

Так самі
А за это время кому-то кроме Вас звонили?

А у Вас пролонгации по ним были?

І дзвонили і писали і матом крили мене та мою сестру. Так, в мене були 2 пролонгації, ними переплата того що брала (тіло кредиту) 500 грн, думаю я їм це пробачу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі