Miloan Останній день платежу. Як захистити оточення?

• Автор теми Автор теми larinden
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 82

larinden

Читач
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
larinden не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт!
Сьогодні останній день платежу по Міолан. Всі інші ще попереду. Допоможіть порадою.
Що треба зробити заздалегідь, щоб захистити оточення. Може видалили сомережі, телефону книгу, месенждери? Як бути з картами, щоб не зняли? Може самостійно написати їм листа, що забороняю спілкуватись з оточенням?

оточенню не телефонуют, тільки вам спам ботом 100 раз на день, а так ждіть 60 + днів і закривайте за тіло + пару тысяч

Дякую.
Але, нажаль, це не єдине мфо.

27.03 miolan 21000

30.03 tengo 16000

05.04. Cr7 50200

09.04. Mv 50000

13.03 myCr 21500

КрКасса 10000

Це весь список. Вже років 2 працюю тільки на відсотки, чекаю промокоди, щоб перекредитуватись в інших. І так накатала такі суми. Дуже боюсь саме за оточення.
Читаю цей форум декілька днів, а в голові каша. Що робити? Як захистити своїх?
Я так розумію, що на закон про нерозповсюдження інформації про борги і зараз ніхто не дивитися.
Я розумію, що вже писали багато разів про кожне мфо, а якщо буде змога, напишіть план дій і чого очікувати, і як скоро.
Мені правда дуже потрібна підтримка.

Дякую.
Але, нажаль, це не єдине мфо.

27.03 miolan 21000

30.03 tengo 16000

05.04. Cr7 50200

09.04. Mv 50000

13.03 myCr 21500

КрКасса 10000

Це весь список. Вже років 2 працюю тільки на відсотки, чекаю промокоди, щоб перекредитуватись в інших. І так накатала такі суми. Дуже боюсь саме за оточення.
Читаю цей форум декілька днів, а в голові каша. Що робити? Як захистити своїх?
Я так розумію, що на закон про нерозповсюдження інформації про борги і зараз ніхто не дивитися.
Я розумію, що вже писали багато разів про кожне мфо, а якщо буде змога, напишіть план дій і чого очікувати, і як скоро.
Мені правда дуже потрібна підтримка.
Первые 2 мфо включат бота, будет звонить каждые 2минуты вам, 3м лицам не звонят.

Остальные 4 могут найти родственников и позвонить им или смс прислать несколько раз, потом пропадут, но вас будут долбить звонками постоянно... больше ничего особо... как такового террора не будет 3м лицам, вообще нечего бояться, если предупредить тех, кому могут позвонить, чтоб не общались.

А якщо одразу до юриста звернутись? Я консультувалась.

Кажуть, що дзвінків тоді не буде. Але мені не сподобалося той факт, що реструктуризацію він сказав: "як домовимось. Може на 3, може на 5 місяців. Може домовимось за тіло". Я і за 5 місяців не зможу сплатити все. І я так розумію, що плюс до тіла все рівно буде ще відсотки і таке інше.

Милоан задовбував моє оточення
А це давно було?

Кажуть, що дзвінків тоді не буде. Але мені не сподобалося той факт, що реструктуризацію він сказав: "як домовимось. Може на 3, може на 5 місяців. Може домовимось за тіло". Я і за 5 місяців не зможу сплатити все. І я так розумію, що плюс до тіла все рівно буде ще відсотки і таке інше.

А це давно було?
Будуть дзвінки. Юрист не допоможе. Даремно гроші віддасте.

А це давно було?
Юрист возьмёт деньги и дальше будете все то же самое что без юриста. Деньги на ветер

Назад
Угорі