Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Співчуваю. А я все воюю. Роботу в спокої не лишають.Я і не спала)))) нічна зміна)))
Конечно, набери. Только я к тебе в личку попасть не могу. Трубку вообще не беру с другими номерами. А тебя у меня к сожалению нет.... вернее твоего номера.Натали, не гони балбеса! То, что ты себя наворачиваешь ничего не изменит! Вдох, выдох и вперёд! Хочешь наберу тебя?
Доброе утро. Кто бомбит работу?Співчуваю. А я все воюю. Роботу в спокої не лишають.
Конечно, набери. Только я к тебе в личку попасть не могу. Трубку вообще не беру с другими номерами. А тебя у меня к сожалению нет.... вернее твоего номера.
Работу бомбит Премиум актив от Евошей. Мобилки начальства и все личные даные на них сразу в трубку говорят и что я дала и их подписала под свои кредитыДоброе утро. Кто бомбит работу?
оооойййй, писати довго дуже. Коротко. Преміум Актив пішов по особистим дамим високого і публічного в Україні керівництва (мого) , у них є всі мобільні телефони і дані на них, от вони мабуть вважають, що керівництво моє скинеться і щоб їх не кошмарили вдень і вночі віддадуть калам біля 200 тисяч. Хоча Евоші більше 10 нікому не дають.Що сталося?
Злостная кредиторша,
Трохи були затихли на декілька днів, а зараз знову. Моєму керівнику сьогодні вночі було 250 дзвінків від активістів із Преміума, хай їх чорти з'їдять!Работу бомбит Премиум актив от Евошей. Мобилки начальства и все личные даные на них сразу в трубку говорят и что я дала и их подписала под свои кредиты
оооойййй, писати довго дуже. Коротко. Преміум Актив пішов по особистим дамим високого і публічного в Україні керівництва (мого) , у них є всі мобільні телефони і дані на них, от вони мабуть вважають, що керівництво моє скинеться і щоб їх не кошмарили вдень і вночі віддадуть калам біля 200 тисяч. Хоча Евоші більше 10 нікому не дають.
Ни фига себе!!! Бред!!!А он не хочет заявление написать?Ты как? Держишься?Работу бомбит Премиум актив от Евошей. Мобилки начальства и все личные даные на них сразу в трубку говорят и что я дала и их подписала под свои кредиты
оооойййй, писати довго дуже. Коротко. Преміум Актив пішов по особистим дамим високого і публічного в Україні керівництва (мого) , у них є всі мобільні телефони і дані на них, от вони мабуть вважають, що керівництво моє скинеться і щоб їх не кошмарили вдень і вночі віддадуть калам біля 200 тисяч. Хоча Евоші більше 10 нікому не дають.
Трохи були затихли на декілька днів, а зараз знову. Моєму керівнику сьогодні вночі було 250 дзвінків від активістів із Преміума, хай їх чорти з'їдять!
Думаю, что будем писать все! Пусть их кошмарят!!!! держусьНи фига себе!!! Бред!!!А он не хочет заявление написать?Ты как? Держишься?
Правильно сделаете!!!!! Держись,ты сильная! Справишься!!!!Думаю, что будем писать все! Пусть их кошмарят!!!! держусь
Невже Ваше керівництво(тим більше публічне) не має юриста,який все зміг би пояснити!?Работу бомбит Премиум актив от Евошей. Мобилки начальства и все личные даные на них сразу в трубку говорят и что я дала и их подписала под свои кредиты
Трохи були затихли на декілька днів, а зараз знову. Моєму керівнику сьогодні вночі було 250 дзвінків від активістів із Преміума, хай їх чорти з'їдять!
Невже Ваше керівництво(тим більше публічне) не має юриста,який все зміг би пояснити!?Работу бомбит Премиум актив от Евошей. Мобилки начальства и все личные даные на них сразу в трубку говорят и что я дала и их подписала под свои кредиты
Правильно сделаете!!!!! Держись,ты сильная! Справишься!!!!
[/QUOTE
Наші юристи не займаються кредитами. Я - держслужбовець. Якщо цікавить більш детально, то можу в лічку написати.Невже Ваше керівництво(тим більше публічне) не має юриста,який все зміг би пояснити!?
Ви працюєте на підприємстві чи в торгівельній мережі???
Невже Ваше керівництво(тим більше публічне) не має юриста,який все зміг би пояснити!?
Ви працюєте на підприємстві чи в торгівельній мережі???
Пишіть ,але для мене це дивно...Наші юристи не займаються кредитами. Я - держслужбовець. Якщо цікавить більш детально, то можу в лічку написати.
Как боженька смолвил☝Ранок добрий))))![]()
Ну,не знаю ,я не ,,рулюю'')))))))Как боженька смолвил☝
Аж от души отляглоПсе збс 2-0 выиграли))

А воду из водопровода?