Дим Димыч
Читач
- Дописи
- 6595
- Реакції
- 21215
- Бали
- 5718
Дим Димыч не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
І ти туда ж....Ану циць)))))
Женіхів розгониш)))))
Полякаються))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І ти туда ж....Ану циць)))))
Женіхів розгониш)))))
Полякаються))
Я джерельної водичкі дам напитися))))ПАННОЧКА, я думаю с вашей настойчивостью если и испугается, то будет позно пить боржоми))
Уже 2-а раза)))І ти туда ж....
![]()
Думаешь что поможет?)))Я джерельної водичкі дам напитися))))
Благо джерело поряд)))
Будем пробовать)))))))Думаешь что поможет?)))
С твоим запалом и мертвого поднимешь!)))Будем пробовать)))))))
Нєєє.. тьху тьху тьху...С твоим запалом и мертвого поднимешь!)))
Ну негодна м найти сю флудильну тай все. Мусіла такі маніпуляції проводити, як шерлок холмс
Привіт)))Тоже предпочитаю живой вариант! Намного интереснее....Да?Нєєє.. тьху тьху тьху...
З мертвяками не хочу!!!!
Бррр... Ну Тебе (()))))))
Привіт)))
А так из далека зашла.....печку надо сделать....а то все только чтоб попробовать....Будем пробовать)))))))
Єєєєєєє!!!!ПАННОЧКА, привітики!!!! Я вже все пропустила? Внучатко вже є? Бо шось я випала з новин
Файно!!!!! Вітаю! Хай росте щасливою і здоровою, і багатою)Єєєєєєє!!!!
Вже три місяці нам)))))
Мілана Василівна)))))
Тішуся)))))
А я що!????А так из далека зашла.....печку надо сделать....а то все только чтоб попробовать....![]()
Дякую, Дякую, Дякую))))Файно!!!!! Вітаю! Хай росте щасливою і здоровою, і багатою)
Нє,ти скажи... Ти ж доросла дєФачка,,а такі питаннячка))))Тоже предпочитаю живой вариант! Намного интереснее....Да?
Нє,ти скажи... Ти ж доросла дєФачка,,а такі питаннячка))))
Ще скажи ,що з резіновими теж інтєрєсно?)))))
Мужчини !!!!!молчать!!!!))))))

Лена на исповеди рассказала о тааааких грехах....что батюшка взял у неё номер телефона?Нє,ти скажи... Ти ж доросла дєФачка,,а такі питаннячка))))
Резиновым нас не понять,не обнять и не поддержать))))А я що!????
Я даю роботу ,а вони самі ,як реп'яхі, пропонують.....зовсім інше))))))
Дякую, Дякую, Дякую))))
Нє,ти скажи... Ти ж доросла дєФачка,,а такі питаннячка))))
Ще скажи ,що з резіновими теж інтєрєсно?)))))
Мужчини !!!!!молчать!!!!))))))
І ти там був???)))))бачив , да?)))Лена на исповеди рассказала о тааааких грехах....что батюшка взял у неё номер телефона?

Не бачивбачив , да?)))
я ж как всегда...поставили подсматривать, а я подслушивал?В'юнок,ти , однако)))))Не бачивя ж как всегда...поставили подсматривать, а я подслушивал?