Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В тесто, не стоит много добавлять сахара, лучше начинку сделать сладкой.Я вот очень хочу сегодня приготовить пирожков на дрожжевом тесте,чтоб и пышненькое и сладенькое было ,но с этим у меня трабл,)) буду гуглить)
А можно сначала рецептик? Что в супе плавать будет?Annette, як нарахунок сирносупа?
?А можно сначала рецептик? Что в супе плавать будет?
Ням! Я не против??
Курочка з м'ясного,якщо ти про це
Я добавляю плавленный сырок "Янтарь" , он хорошо растворяется.Так точно! І плюс плавлений сирок "дружба", я беру "ферма" (бо комо так гарно не плавиться)
інколи і фарш даю, якщо є)
Янтарь той що намазується на хліб?Я добавляю плавленный сырок "Янтарь" , он хорошо растворяется.
Ням! Я не против?

Ага, в красной коробочке, хватает на 3-ех литровую кастрюлю.Янтарь той що намазується на хліб?
![]()
Бляха.. а в мене Комо як раз в АТБ поакціі нагребла..але не Дружьа а Вершковий.Тре до склепу йти..Так точно! І плюс плавлений сирок "дружба", я беру "ферма" (бо комо так гарно не плавиться)
інколи і фарш даю, якщо є)
До склепу тобі ранувато,а на потічок всамий разБляха.. а в мене Комо як раз в АТБ поакціі нагребла..але не Дружьа а Вершковий.Тре до склепу йти..
Чикуней - только рот попачкать....Annette, Буш додому йти бери чикуню,походу вечеря буде цікава

Моя ти радость!Ну вот пря не зря говорят:Бог паруєЧикуней - только рот попачкать....![]()
просто я люблю похавать Домашній їди )
А хто ж, не любит... ))просто я люблю похавать Домашній їди )
Інколи хочеться тих гарних назв з рестораційА хто ж, не любит... ))
Та можна і вершковий, і грибний) просто я вже куча раз попадалсь на тому КОМО, ввн не хоче плавитись(Бляха.. а в мене Комо як раз в АТБ поакціі нагребла..але не Дружьа а Вершковий.Тре до склепу йти..
Доброе утро)))я спасаюсь грибным крем супом с плавленными сырками и гренками))) и просто сырным супом))) вкусно , сытно и бюджетно)? усім антізомбам
Скиньте сюди будь-ласка рецептик смачного бюджетного хавчика,бо рецептам з нету недовіряю а свої закінчуються,наперед вдячний
може Хтось і не люби) Хтоь на дієті)А хто ж, не любит... ))
И мне)))Я знаю много рецептов, буду каждый день, по рецептику подкидывать. )))![]()