Основная флудилка форума

Треба карту мрії зробити????? колись помагало) через ці дурнуваті кредити, геть забула, що таке помріяти і попланувати бодай щось!
Post automatically merged:

Я сегодня тоже весь день дома, но батареи отключили (какая то авария, как обычно), холодрыга хуже чем на улице. Вечерком выходила, туман, как в жо...е ежика. Пришла, слава богу, тепленько, все ок. Хочу собаку, но .... боюсь, не потяну.
Як маєте можливість завести собаку, то заводіть. Буде собака, буде і на собаку) все як у людей

Вкладення

• 1f52f00fad02534c899b5f6663b4470c.webp
    1f52f00fad02534c899b5f6663b4470c.webp
    48.5 Кб · Перегляди: 18
Майже цілий день на форумі,а якось не то..... Не можу зрозуміти що. Старі обличчя в новому амплуа!!! Здивована вкрай... Але то вже не моя справа...

Придётся звать)))
Annette , солнышко, выходи, моя прелесть! Мы заскучали!))) ?
Можливо комусь допомагає,вона ж така)))))

Майже цілий день на форумі,а якось не то..... Не можу зрозуміти що. Старі обличчя в новому амплуа!!! Здивована вкрай... Але то вже не моя справа...

Та вроде бы все как и вчера ))) может погода влияет на настроение??

Я сегодня тоже весь день дома, но батареи отключили (какая то авария, как обычно), холодрыга хуже чем на улице. Вечерком выходила, туман, как в жо...е ежика. Пришла, слава богу, тепленько, все ок. Хочу собаку, но .... боюсь, не потяну.
А у нас уже 12 лет нет отопления. У меня кстати.. еще и форточки приоткрыты...

Ма,ба сховалась от і кіпіш

Назад
Угорі