- Дописи
- 15598
- Реакції
- 35920
- Бали
- 7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ага на кострі))))вы их в обуви сушите?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ага на кострі))))вы их в обуви сушите?
Якиий ти привередливий до слів.... А мені так до вподоби)))))))) куда хажу ,как хажу........)))))Можливо підсохнуть ... бо - досохнуть : то якось неЗДОроВо )))
Привередливий я не до слів, а до їх застосуванняЯкиий ти привередливий до слів.... А мені так до вподоби)))))))) куда хажу ,как хажу........)))))

Они сами могут. Под граты. Это бюджетные работники)))Якиий ти привередливий до слів.... А мені так до вподоби)))))))) куда хажу ,как хажу........)))))
Post automatically merged:
Fishka, підіграти і ще більше буде і швидше... Перевірено...))
думаю трофеи будут мясные!надо же печку отбивать!Так. У меня неплохой такой банкет. Ставки делаем? Во скольк уйдут и будут ли у меня трофеи?)
Баатююшкі,свят,свят..... Куме ,то Тиии????Привередливий я не до слів, а до їх застосування
Хаді де тобі добре - маєш привілегію ... КуМа )))
Не такие не интересно.) Кола осталась, коньяк надоел.)думаю трофеи будут мясные!надо же печку отбивать!
Повернення Будулая - то не про менеБаатююшкі,свят,свят..... Куме ,то Тиии????
Возврощения блудного Кума)))

Нагадай ,на що магію робимо)))?????не можу знайти де про це говорили тут чи на ,,Обітєлі''))))Они сами могут. Под граты. Это бюджетные работники)))
жируете однако!Не такие не интересно.) Кола осталась, коньяк надоел.)
Точно ,не про тебе???))))Повернення Будулая - то не про мене![]()
![]()
Я маю тобі ще раз повторювати ???Точно ,не про тебе???))))
Та ладно,ладно,чьо кіпішуєш ... Спати ,то спати.....))))Я маю тобі ще раз повторювати ???
Ато))) семейная школа выживания)))) нефиг над дитятей издеваться))))))Кровинушка ты моя ? )))))
Ти про що КуМа ?)))Та ладно,ладно,чьо кіпішуєш ... Спати ,то спати.....))))
привет дорогая!О, как у вас тут все строго стало....