Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це вже проходили))))) міцний горішок!!!!ПАННОЧКА, тоді усі дзвінки калов переадресовати на чоловіка)) Пустить одразу)))))
вечер добрый!Добрый вечер флудоманыКакая тема дня?
с питанием?Організовується поїздка до Луцька житлом забезпечу тільки 2 людей (((((((((((
Звичайно!!!с питанием?
Как так?(Кую,поки гаряче/)))))
Чоловік зголосився на зустріч у Луцьку з форумчанами)))))))))
До Києва не пускає(((((((( МАТЮК)))))))
и выпивкой?Звичайно!!!
Ну вот) теперь я хочу кушать)Звичайно!!!
Ображаєте))))))шановний!!!и выпивкой?
Фарго прекращайте)) теперь я и выпить хочу)))и выпивкой?
Кушай,дорогой,кушай, мой хороший челловечек)))))Ну вот) теперь я хочу кушать)
Спасибо))) вот бы меня кто то покормил)))Кушай,дорогой,кушай, мой хороший челловечек)))))
Шкода, що зима, атак би ми намети поставили)) На 2 людини житло будемо фанти тягнути?.. А... доречі.. у мене у Луцьку... родичі є)))Організовується поїздка до Луцька житлом забезпечу тільки 2 людей (((((((((((
так что вам мешает?Фарго прекращайте)) теперь я и выпить хочу)))
Есть некоторые ограничения) и так ещё недели 2. Ой не уверена что выдержу. Слабая я до удовольствий)так что вам мешает?
Все Ви в списку)))) фанти це по дитячому... Я ж написала правду. Що зможу ,то зроблюШкода, що зима, атак би ми намети поставили)) На 2 людини житло будемо фанти тягнути?.. А... доречі.. у мене у Луцьку... родичі є)))
Як мед,то ложкоюСпасибо))) вот бы меня кто то покормил)))
Ну так)) если хотеть то уж по полной)))Все Ви в списку)))) фанти це по дитячому... Я ж написала правду. Що зможу ,то зроблю
Я б всіх забезпечила житлом ,та я не настільки багата(без жартів)!!!!!!
Post automatically merged:
Як мед,то ложкою