Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це лікуванню не підлягає)))))Що тут в нашому царстві сьогодні діється?
Ну от від ондої залежності в іншу я потрапляю, спочатку ломка вщяти кредит, а тепер ломка почитати форум
А спать?Це лікуванню не підлягає)))))

Та якийсь круть ---верть приліз.... Вліз,заліз)))))))))А спать?![]()
А ти творчість завершила в кімнаті)?))))А спать?![]()
Неа)) растягиваю удовольствие)))) Поспи пожалуйста ?Та якийсь круть ---верть приліз.... Вліз,заліз)))))))))
Для всіх я сплю)))))) а я як нарік,дозу прийняла далі спати)))))
Post automatically merged:
А ти творчість завершила в кімнаті)?))))
Ок,йдуу)))))) ще годину маю для сну!! А чи засну коли тут всі починають збиратися??!!!! Цілую Всіх,,нашинських")))))))))Неа)) растягиваю удовольствие)))) Поспи пожалуйста ?
и вам аналогичных пожеланий!Всем доброго и спокойного вечера )))
Ми тут тихенько будемо, а ви поспіть)Ок,йдуу)))))) ще годину маю для сну!! А чи засну коли тут всі починають збиратися??!!!! Цілую Всіх,,нашинських")))))))))
посмотрите в кино фильм про животных!получиться два в одном!экономно и по деньгам и по времени!Заканчивался второй день отпуска. В кино не дошла, в зоопарк не доехала. Денег всё меньше...))
Вот это лайфхак,я понимаю. Еще можно и онлайн дома.) Тогда вообще бесплатно будет.)посмотрите в кино фильм про животных!получиться два в одном!экономно и по деньгам и по времени!
Тихо))) я одним гоком'',зиркну)))))))Ми
Ми тут тихенько будемо, а ви поспіть)
если у вас еще и 3д очки в загашнике есть то вобще!Вот это лайфхак,я понимаю. Еще можно и онлайн дома.) Тогда вообще бесплатно будет.)
Коньяк - лучший зД.))))) Шучу.)если у вас еще и 3д очки в загашнике есть то вобще!
та ладно вам!Коньяк - лучший зД.))))) Шучу.)