Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ОпеньочкіііііПАННОЧКА, шо це за волохастики?![]()
Ух ти. ні разу живйом не бачила.тільки в АТБ у ьбанках)) У нас тез всі як помішадисб на грибах.. мішками возять .і не бояться. А я ссикуха.. мої гриби-шампігьони, на худий кінець-гливиОпеньочкііііі
Ух ти. ні разу живйом не бачила.тільки в АТБ у ьбанках)) У нас тез всі як помішадисб на грибах.. мішками возять .і не бояться. А я ссикуха.. мої гриби-шампігьони, на худий кінець-гливиОпеньочкііііі
Багато чого витрачаєте... Я також 5р назад навіть уявлення не мала про гриби... Чоловік навчив.... Тепер з лісу не витягнути)))))) а сьогодні ще на роботу в нічну зміну (((((Ух ти. ні разу живйом не бачила.тільки в АТБ у ьбанках)) У нас тез всі як помішадисб на грибах.. мішками возять .і не бояться. А я ссикуха.. мої гриби-шампігьони, на худий кінець-гливи
Post automatically merged:
Ух ти. ні разу живйом не бачила.тільки в АТБ у ьбанках)) У нас тез всі як помішадисб на грибах.. мішками возять .і не бояться. А я ссикуха.. мої гриби-шампігьони, на худий кінець-гливи![]()
Тоді сушіть, соліть. будемо у вас купувати))Багато чого витрачаєте... Я також 5р назад навіть уявлення не мала про гриби... Чоловік навчив.... Тепер з лісу не витягнути)))))) а сьогодні ще на роботу в нічну зміну (((((
Я родині не продаю гриби))))Тоді сушіть, соліть. будемо у вас купувати))
Це що твориться?¿???????Geo, очень жаль. Но развод затяжное дело. Может остынет еще.((
Мда... Сама таке пережила... З дітьми сама залишилась..ПАННОЧКА, такое...
Я бы детей забрал...тоже, но как будет не вем...Мда... Сама таке пережила... З дітьми сама залишилась..
Шкода ((((![]()
Post automatically merged:
Я бы детей забрал...тоже, но как будет не вем...
Вот тут согласен на все 100%Принципиальная....это Днепр, там такие взгляды, такое воспитание...