Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Оу! Какой мусчина... Жаль женатый((((Напевно)))))))
Мені ланцюжок сподобався)))))))Оу! Какой мусчина... Жаль женатый((((
Це ти вислала "відгадай що лишнє на столі ???" ))))Напевно)))))))
Оу! Какой мусчина... Жаль женатый((((

Нє,це я вислала що я хочу на сьогоднішньому столі))))))) Муж в шоці,)))))))) але мені ж відмовляти сьогодні не можна!!!!!))))))Це ти вислала "відгадай що лишнє на столі ???" ))))
Пуганые пуганые))) я помню твою палку-выгонялку))))А пугать нас не надо - мы пуганые,сами кого хошь напугаем?
А навіщо тобі на столі пістолет ?!!Нє,це я вислала що я хочу на сьогоднішньому столі))))))) Муж в шоці,)))))))) але мені ж відмовляти сьогодні не можна!!!!!))))))

Для профілактики!!!! Щоб не забував хто на дивані хазяїн)))///))А навіщо тобі на столі пістолет ?!!
Чоловік окрім того що шопінг не полюбляє ще й апетит поганий має ?![]()
![]()
![]()
Желаю есть и не толстеть!![]()
Пуганые пуганые))) я помню твою палку-выгонялку))))
Ага щас, шоб Вы потом напали на меня и отобрали у меня, мой судочек с обедом!?Теперь я хочу знать шо там у тебя)))
Теперь я поняла зачем ты подобрал микроплетку, вдвоём с палкой страшновато...Палка нужна для того,что бывают конкретные наезды среди ночи ,а я на работе один и касса 1,500 долларов
Теперь я поняла зачем ты подобрал микроплетку, вдвоём с палкой страшновато...
Маловата она у тебя, шоб в лес ходить...))))Волков боятся - в лес не ходить.А плётка задела потому шо не угадала??