- Дописи
- 10664
- Реакції
- 21599
- Бали
- 7065
Annette не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Может Октябрьскую?не надо фотки... приезжай с образцами в Киев на ноябрьскую встречу)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Может Октябрьскую?не надо фотки... приезжай с образцами в Киев на ноябрьскую встречу)))
вот как всегда...все прекращаем играть!
Это комплимент даме.)))А почему так быстро?![]()
Так вот, на ноябрь приеду!100%Может Октябрьскую?
А я голову ламаю хто ж мені часник зимовий посадить 10соток......... Самі напросилися......Вы так не улыбайтесь, к Вам мы тоже приедем, уважаемая!)
Создаем выездную группу форума!)
Та тихо Вы, а то они передумают ехать к Маме?А я голову ламаю хто ж мені часник зимовий посадить 10соток......... Самі напросилися......
...Милости ради ,просююю)))))
Ви це.... одразу огласіть вміст підвалу.. а ми подумаємо))А я голову ламаю хто ж мені часник зимовий посадить 10соток......... Самі напросилися......
...Милости ради ,просююю)))))
Между чесноком и клубничкой, я выбираю винище)))Та тихо Вы, а то они передумают ехать к Маме?
Ха,це тайна інквізиції)))))))Ви це.... одразу огласіть вміст підвалу.. а ми подумаємо))
Так в тебе і шашлики будуть?....Ха,це тайна інквізиції)))))))
Тоді пропоную тих. хто буде погано часник тикати-садиит у підвал))А ми вже так сказать на місцевсти разбєрьомсиХа,це тайна інквізиції)))))))
Тоді пропоную тих. хто буде погано часник тикати-садиит у підвал))А ми вже так сказать на місцевсти разбєрьомсиХа,це тайна інквізиції)))))))
А говорила,та я ,,рубаху'' порву за тебе...... А тут лопатою помаХати ПОбоялась))))))))Между чесноком и клубничкой, я выбираю винище)))
Если бы собаки умели говорить)))А что за порода?Надо идти с собакой гулять, так не хочется, а у него такие глаза несчастные.
Шо? Вы меня звали?Трусиха Матері ,,твоєй))))))))))
Он бы мне много чего сказала.)))Если бы собаки умели говорить)))А что за порода?
А можна с +1??? Він помахає, я понасолджуюсь?!))))А говорила,та я ,,рубаху'' порву за тебе...... А тут лопатою помаХати ПОбоялась))))))))
Трусиха Матері ,,твоєй))))))))))
Ви завжди на язиці)))))))))Шо? Вы меня звали?
Ух ты)) Они классныеОн бы мне много чего сказала.)))
Корги.