Основная флудилка форума

Та ти ж сам бачив,що їм важко писати на укр мові... Гугл вже спеціально поскачували,щоб нас розуміти))))))))
Ну не совсем так))) я наслаждаюсь Вашей манерой говорить на родном языке!и понимаю все)) это только с шампиньонами как то не сложилось)))

Ну не совсем так))) я наслаждаюсь Вашей манерой говорить на родном языке!и понимаю все)) это только с шампиньонами как то не сложилось)))
Зайдіть на любий сайт рецептури і побачите,що печериці (укр), шампіньйони (рос)....
І вони реально ростуть самі. Принаймні у нас на заході України)))))

Зайдіть на любий сайт рецептури і побачите,що печериці (укр), шампіньйони (рос)....
І вони реально ростуть самі. Принаймні у нас на заході України)))))
Да я уже выучила это слово! Сейчас ещё и уроки с мелкой все на родном языке, так и подтяну то что ранее упустила)))

Да я уже выучила это слово! Сейчас ещё и уроки с мелкой все на родном языке, так и подтяну то что ранее упустила)))
Звертайтесь ,допоможемо)))))
Post automatically merged:

,,,,Ваша манера спілкування неперевершена''''''
Тобі личать твої матюкі)))))))

как-то так... :cray:
15390721_1165180603559950_8150922014277835508_n.webp

Post automatically merged:

Спокойной ночи...

Доброго утречка, Всем! Удачной нам начало недели. Лёгкого понедельника и отличного настроения! ))

Ох,як мало я спала))))))))
Доброго ранку жителі Форуму))))))
Ну,тако.... Всім...без проблем піднятись з ліжка, смачненького сніданку... Щоб ніжки до роботи привели... На роботі мозок працював ....
З робочим понеділком)))))

Назад
Угорі