Основная флудилка форума

В наявності у Вас немає температури тіла,дихання чисте,горло має почервоніння,не бачу сенсу відкривати Вам лікарняне...----лікар

Темпер--збила жарознижувачами ,,оприскування,полоскання горла,, ну ломку тіла '' не видно,але капець як відчуваю, плечі печуть,аж згорбилась......---Я

Так що я на роботу ввечері....

В наявності у Вас немає температури тіла,дихання чисте,горло має почервоніння,не бачу сенсу відкривати Вам лікарняне...----лікар

Темпер--збила жарознижувачами ,,оприскування,полоскання горла,, ну ломку тіла '' не видно,але капець як відчуваю, плечі печуть,аж згорбилась......---Я

А ти лікаря притиснути в темному куточку не пробувала ?! :spiteful: :spiteful: :sarcastic:

Он наверное хотел, чтобы ты подкинула ему на хлебушек перед выходными

спроси у Завсегдатай

Это того шо по телевизору показывали ? 12 лет с конфискацией за "в особо крупных" ? :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
Post automatically merged:

В смысле опять...?)
МА, о чем это он?
А ты шо такая наивная и верила в то шо у тебя плохая карма и фарта нету ? :rofl::rofl::rofl:

В смысле опять...?)
МА, о чем это он?
Один ПрЫнц хочет попробовать свои силы в споре со мной! Ну ты ему скажи, что со мной не стоит спорить! У ПрЫнцессы ни разу не получилось!

Всі куточки освітлюються,і фінгалів під очима не треба ставити))))) а прижимати не мій метод... Можу зажати(не(випадково)))))
Ого ... Та ти вогонь ... Оуваа)) Проте на роботу порулиш зі своєю отою перебірливістю :spiteful: :sarcastic:

Назад
Угорі