Основная флудилка форума

nikolay25, Вы чо, серьезно в это верите? Про Аппокалипсис? Знаете значения этого слова? Ничего страшного в нем нет. А чтобы стать Одесситом 1 года мало.
Я загод службы в Одессе не хочу хвастаться увидел многое уже выучил кто как себя ведёт для меня ето го достаточно я знаю как скем себя надо вести

Я загод службы в Одессе не хочу хвастаться увидел многое уже выучил кто как себя ведёт для меня ето го достаточно я знаю как скем себя надо вести
Ну Вы молодец! Приедете, поделитесь, чему научились? )
Post automatically merged:

А, так мы соседями будем? Я тоже с Таирова.

В командировке от мая месяца. Лето пошло по пиде на море раз был в начале мая хочу уехать уже в Одессу

зараз в львові через 16 днів вернусь в Одессу

Я

Я тут уже 3 м торчу
О а ви через Луцьк іхати не будете? В нас була зустріч форумчанів, але з 7 зустрілися я і Просто я. Гарно посиділи, поспілкувалися. Якщо що то можна було б здибанку організувати, може ще хто підтягнеться.

О а ви через Луцьк іхати не будете? В нас була зустріч форумчанів, але з 7 зустрілися я і Просто я. Гарно посиділи, поспілкувалися. Якщо що то можна було б здибанку організувати, може ще хто підтягнеться.
Я нічним їду 00.30

Я
:ahaha: :sarcastic: :good:
Уявляю як це читає якийсь новачок який не знає хто "Просто я" )))
Мозок закипить от "ниЦєВо ниПАниМаю")))
Класно получилось )))
Я ж старалася. Подумає що в княгині роздвоєння лічності. Сама з собою спілкувалася, а як зі сторони подивитися то піпєц.:drinks:

Назад
Угорі