Основная флудилка форума

Так я не против, чтобы ливень к Вам пришёл, я так ждала этих выходных, шоб на море пойти.
Жалко.Знаю как не приятно когда меняются планы,особенно с морем связанные (
А у нас начинается!)ура!!!Просто ну очень люблю грозы с громом и молниям!

І чоловік вирішив від мене піти

Це вже яка частина "марлізонського болету" ... якщо він в свої 42 роки змінив 78 (якщо не помиляюсь) роботи, то можу уявити лише скільки раз він від Вас "йшов" )))

Це вже яка частина "марлізонського болету" ... якщо він в свої 42 роки змінив 78 (якщо не помиляюсь) роботи, то можу уявити лише скільки раз він від Вас "йшов" )))
Нє то перший чоловік алкаш,я з другим проживаю

Просто я, - Тато , а що таке "справжнє кохання" ???
- Синку, ну то така річ ... хмм ... розумієш ... ну вобшем - коли воно прийде - сам зрозумієш.
А до того можно разок-другий-третій женитись )))

Ой.а почему???это после вчерашней гулянкі? )))))так интересно))
Ага! Просто я вчора насміялася і трохи інших насмішила, трохи бєса погнала і от захотілося змінити картінку і перейменувати себе ну наприклад: Бєснувата чи гонщиця чи пофігістка або малєнькая пакость. А ще ми вчора співали Шатунова.

Ага! Просто я вчора насміялася і трохи інших насмішила, трохи бєса погнала і от захотілося змінити картінку і перейменувати себе ну наприклад: Бєснувата чи гонщиця чи пофігістка або малєнькая пакость. А ще ми вчора співали Шатунова.
Ого)))))белые розы пели?)))))..шальная императрица? )

LeTa,
Ого)))))белые розы пели?)))))..шальная императрица? )
"Белые рози" точно була і перша пісня яку заспівали, а потім було ще кілька пісень, а от "шальная императрица" не пригадую.

Ой,як цікаво,ще розповідайте... продовжуйте))))))) може пам'ять вернеться)))
Post automatically merged:

LeTa,

"Белые рози" точно була і перша пісня яку заспівали, а потім було ще кілька пісень, а от "шальная императрица" не пригадую.
Не було,слів не знаю,я б запам'ятала)))))))

А я то думаю, в Шатунова нема пісні "Шальная императрица" Ми вчора розібралися на здибанці- я не княгиня. Нема в моїх жилах голубої крові, є тільки перша плюс.

Ой,як цікаво,ще розповідайте... продовжуйте))))))) може пам'ять вернеться)))

Не було,слів не знаю,я б запам'ятала)))))))
Перша пісня в таксі була Шатунова Белые рози. Перша пісня яку ми вдвох співали в машині!!!!!
Ну як ти могла таке забути!!!!???

Андрей Карта, LeTa, Ну Вы и наколдовали, ученики Мерлина, у нас ливень до сих не прекращается.
Я явно прогуляла тот Урок!!! Да и фея я! феячу, а не колдую)))

Привет) как пикник прошел?)

Назад
Угорі