SixteenSinister
Форумчанин
- Дописи
- 53
- Реакції
- 42
- Бали
- 5090
SixteenSinister не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
О да. Флуууууд
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
доброе...Доброго ранку всім!
Як спалося?
Що снилося?
Готові до праці?
Post automatically merged:
![]()
Post automatically merged:
![]()
От халепа! Треба кави випити і музичку класну послухати,доброе...
спалось плохо, лег поздно..
снилась всякая дичь, и в прямом и переносном смысле)

тоді і сон поганий забудеться і настрій появиться.Было бы не плохо. Но мне в горгаз. Квитанцию принесли на 4100От халепа! Треба кави випити і музичку класну послухати,тоді і сон поганий забудеться і настрій появиться.
Нічого собі. це ж літо. У вас що трохетажний будинок? В мене зимою така сума була раз в місяць, а це літом.Было бы не плохо. Но мне в горгаз. Квитанцию принесли на 4100
Да нет. Дом обычный. Пойду узнаюНічого собі. це ж літо. У вас що трохетажний будинок? В мене зимою така сума була раз в місяць, а це літом.
Валерянку спробуйте, але кращий заспокійливий засіб це хороша компанія (може бути з двох людей) і смачне вино (або коньяк чи водка, це вже на ваш смак). Посидіти, порозмовляти на різні теми (це якщо в дома), а якщо десь в барі то можна потанцювати. Але зараз гарна погода, літо все ж таки, то краще до лісу з друзями.Доброе утро всем,извините что сюда пишу,но посоветуйте хороше успокоительное, пожалуйста
Удачі вам!Да нет
Да нет. Дом обычный. Пойду узнаю
Так,так,охоту передчасно не наганЯйте))))) Здибанка відбудеться?)))Валерянку спробуйте, але кращий заспокійливий засіб це хороша компанія (може бути з двох людей) і смачне вино (або коньяк чи водка, це вже на ваш смак). Посидіти, порозмовляти на різні теми (це якщо в дома), а якщо десь в барі то можна потанцювати. Але зараз гарна погода, літо все ж таки, то краще до лісу з друзями.
Привітики! Останнє реченя не зрозуміла. Це як три дні без дому, де були?Доброго ранку,домашні!!)))))
Сьогодні проф роботи,як вижити без Вас?)).
Треба буде все записувати на папері.3дні,без дому,бомжі,ми,,панове,бомжі!!(((()))))
Проф роботи на форумі з 1---4серпня(((((Привітики! Останнє реченя не зрозуміла. Це як три дні без дому, де були?
Плани не міняла. На старому базарі чи біля в 14:30 чи в 15:00.Так,так,охоту передчасно не наганЯйте))))) Здибанка відбудеться?)))
Я в переносному значенні)))))Проф роботи на форумі з 1---4серпня(((((
А я то вже тут подумала....Я в переносному значенні)))))
Ой, я пропустила эту новость((((Проф роботи на форумі з 1---4серпня(((((
Тепер в курсі)))))))Ой, я пропустила эту новость((((
Точно)))хоть буду готоваТепер в курсі)))))))