Основная флудилка форума

Все! Заявление на руках. В пятницу дембель.
Знаешь как быстро меняются люди. Вчера в зубы улыбались а сегодня кислые мины, как будто я прокаженный. Ну что же все к лучшему

Завтра выхожу из отпуска - может тоже чем "порадют" ... Хотя мой непосредственный "шеф" в курсе моих качелей, но всё же нервы и терпение не безграничны.

Завтра выхожу из отпуска - может тоже чем "порадют" ... Хотя мой непосредственный "шеф" в курсе моих качелей, но всё же нервы и терпение не безграничны.
Ваш застій на роботі завершується. Людина вільного польоту....
Страшнувато,і щоб там не говорили...ти мужик... Ти справишся...знайдеш нову роботу
.... Страшнувато перший день. На другий починаються ,,гарячі'' пошуки роботи... Третій спокійніше......
Але все може змінитися...
Удачі,мужчини...
Можливо ,на форумі є люди ,які можуть допомогти з роботою. Головне правильно спитати зі свого регіону

Ваш застій на роботі завершується. Людина вільного польоту....
Страшнувато,і щоб там не говорили...ти мужик... Ти справишся...знайдеш нову роботу
.... Страшнувато перший день. На другий починаються ,,гарячі'' пошуки роботи... Третій спокійніше......
Але все може змінитися...
Удачі,мужчини...
Можливо ,на форумі є люди ,які можуть допомогти з роботою. Головне правильно спитати зі свого регіону
:ahaha: :good: :ahaha: Це по-ходу адресувалось не мені (я ще ніби маю роботу), проте ДяКую)) :lol::metal::lol:

Было б чем "порадовать" уже б Вам сообщили... Нет?

Тормоз---тоже движение.?)))))
Хотіла Люцефєру презентувати,а підкинула Вам!!!!
Основне не навроче ... хоча я вже стільки робіт поміняв, що мене це абсолютно не страшить ... Могу копать, а могу и не копать))
Post automatically merged:

Было б чем "порадовать" уже б Вам сообщили... Нет?
Думаю, что таки да... Но всё же : "мозг понимает, а сфинктор сжимается"))

Основне не навроче ... хоча я вже стільки робіт поміняв, що мене це абсолютно не страшить ... Могу копать, а могу и не копать))
Навіть не можу сказати ,,мій'' колишній чоловік. Одним словом (легеньким) ,,прид*рок" змінив78робіт,які зазначені в трудовій. За свої42р
Алкаш ,і в нетрях алкаш.

Навіть не можу сказати ,,мій'' колишній чоловік. Одним словом (легеньким) ,,прид*рок" змінив78робіт,які зазначені в трудовій. За свої42р
Алкаш ,і в нетрях алкаш.
Можливо він просто людина творчості ... Натворив і втік ))
78 за нехай навіть 25 років ... мда - оце я розумію "людина у активному пошуку"))

Можливо він просто людина творчості ... Натворив і втік ))
78 за нехай навіть 25 років ... мда - оце я розумію "людина у активному пошуку"))
Вчора дзвонила нарахунок аліментів. ...
Бєдьняжечка,руку зламав....ух слів немає...одні виражовування, як меньше каже))))

Вчора дзвонила нарахунок аліментів. ...
Бєдьняжечка,руку зламав....ух слів немає...одні виражовування, як меньше каже))))
Всяке трапляється ... проте Вашого "благовірного" взагалі не шкода мені, згадуючи як він поставився до донечки.

Всяке трапляється ... проте Вашого "благовірного" взагалі не шкода мені, згадуючи як він поставився до донечки.
Раніше до нього відносилась,як до пустого місця. Думала,що за 12років копита відкине. Нє,живуче ,*****. ...П'є,проспиться,влаштує ться на роботу 1-2пропрацює,і в запой. Скотиняка...

Чим я "заслужив" гнівний відгук ? ? )))
Це перший - дякую ))

:ahaha::metal::ahaha:
Чогось все в мене асоціюється з :

Вкладення

• 123.webp
    123.webp
    16.6 Кб · Перегляди: 22
Чим я "заслужив" гнівний відгук ? ? )))
Це перший - дякую ))

:ahaha::metal::ahaha:
Чогось все в мене асоціюється з :
Та то гнів,не Вам,але все буває вперше))))). Краще від ,,друга'' чим від мразі))))))
То й гнів,скотиняці.... А вила ,то йому замало. Легке покалічення.)))))

Назад
Угорі