Основная флудилка форума

Добре,відкрию таємницю. Запитувала, чи вступить моя дочка до медучилища. Мали подавати сьогодні документи
А з роботи не відпускають,винесуть хіба що трупом(((((( так що до 22числа маємо час
А можливо серед НАШИХ є медики????? Хоче донька вчитись на інфекціоніста. Можливо хтось підскаже куди можна ще подавати при середньому балі ?

Добре,відкрию таємницю. Запитувала, чи вступить моя дочка до медучилища. Мали подавати сьогодні документи
А з роботи не відпускають,винесуть хіба що трупом(((((( так що до 22числа маємо час
А можливо серед НАШИХ є медики????? Хоче донька вчитись на інфекціоніста. Можливо хтось підскаже куди можна ще подавати при середньому балі ?
У нас на форумі є медики. З лікарів-боржників знаю одного стоматолога, але він рідко на форум заходить.

Ну тогда извиняйте. ))))

А я не верю во все эти гадания. Даже если это и правда, ты программируешь себя на эти предсказания и ждешь этих событий, а их ведь могло и не быть.
согласен!лучше эту сотню пропить!причем пить и верить в лучшее

Стоматолог--не то пальто.як каже донька
Що є - то є...)) Але на його захист можу сказати, що доволі розумна людина, прекрасно орієнтується в терапевтичній практиці, я сама зверталась до нього за порадою...

Стоматолог--не то пальто.як каже донька
Мед.училище не даёт профильного образования : фельдшер , медсестра , акушерка иногда зубной техник . Врач-инфекционист это лечебный факультет медицинского университета , общий профиль - терапевт , а после интернатуры будет выбирать направление !

Назад
Угорі