Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Якщо я добре пам'ятаю з школи, то ця рослина має неприємний запах гнилого м'яса, чим приваблює мух. Якщо є сітки на вікнах, то мухи не залетіть. Значить її потрібно тримати на повітрі, балкон, тераса. Зимою мухоловка впадає в сплячку.
Якщо я добре пам'ятаю з школи, то ця рослина має неприємний запах гнилого м'яса, чим приваблює мух. Якщо є сітки на вікнах, то мухи не залетіть. Значить її потрібно тримати на повітрі, балкон, тераса. Зимою мухоловка впадає в сплячку.
Підскажіть хто небуть будь ласка, програв суд з МФО прислали замовне рішення. Сума не така й велика. Можу заплатить. Але куди платить не знаю
Щоб до виконавчого провадження не тягнуть
Завантажуй застосунок АНТИКОЛЕКТОР 2.0 з усіма корисними функціями!
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.