Блудник
✩ Premium ✩
- Дописи
- 2655
- Реакції
- 3749
- Бали
- 698
Блудник не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тобі труселя на зимуЯ так розумію, що з крил, ти таки подушки зробив.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тобі труселя на зимуЯ так розумію, що з крил, ти таки подушки зробив.
Фантазер.Тобі труселя на зиму![]()
Та не)Але з пір'я, то вже моветон.
Почекай ще... ось взимку буде ср*ка з опаленням, не дай бог звісно, будеш ще сама просити щоб приславФантазер.
Таки ти жадіна-говядіна. Бачила різну нижню білизну, навіть з брильянтів. Але з пір'я, то вже моветон.

Краще для себе пір'я використай.Почекай ще... ось взимку буде ср*ка з опаленням, не дай бог звісно, будеш ще сама просити щоб приславта й куди ті брюліки впиратися будуть?
![]()
В мене нема його... та і використати нема куди. Ти оно ковдри роби з котячої шерсті, продавати вже могла б. Я тобі вже бізнес ідею подав, не дякуйКраще для себе пір'я використай.
Ковдри в мене з пір'я.В мене нема його... та і використати нема куди. Ти оно ковдри роби з котячої шерсті, продавати вже могла б. Я тобі вже бізнес ідею подав, не дякуй![]()
Вот и будет комплект)Ковдри в мене з пір'я.
Бабця придане приготувала.
Тільки нема кому тим приданим користуватисяКовдри в мене з пір'я.
Бабця придане приготувала.
Не заздри, колір шкіри буде поганий.Тільки нема кому тим приданим користуватисяхоч власоїдам котячим є що жерти
![]()
А кому саме? Тобі чи власоїдам? Щось не допруНе заздри, колір шкіри буде поганий.

Коли жаба давить колір шкіри стає зеленим.А кому саме? Тобі чи власоїдам? Щось не допру
А колір шкіри прекрасний![]()
Не лякай мене, я не хочу цього бачити.Показати?
Хоча я передумав, не покажу![]()
Як скажешКоли жаба давить колір шкіри стає зеленим.
Не лякай мене, я не хочу цього бачити.
Ні на фото, ні на відео.
Я буду вдячна, якщо не побачу.
![]()