Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А це ми взаємодії коли виїзна церемонія приїде.))))) Семен ,ну дуууже хоче,познайомитись. Півроку тримали його на сух,пайку))))) КОСТОЧКІ не могли купити)))Просто я, Лечь он может и сможет, вот только что с хозяином будет )))))
Из-за этих мфо, бедной собачке косточки не покупали. Ай-яй-яй....А це ми взаємодії коли виїзна церемонія приїде.))))) Семен ,ну дуууже хоче,познайомитись. Півроку тримали його на сух,пайку))))) КОСТОЧКІ не могли купити)))
Зате колекторів буде жувати з звіриним ентузіазмом)А це ми взаємодії коли виїзна церемонія приїде.))))) Семен ,ну дуууже хоче,познайомитись. Півроку тримали його на сух,пайку))))) КОСТОЧКІ не могли купити)))
Каємся,але надіємося на виїздні групи, (((ДЕЛІКАТЕСИ))))))))Из-за этих мфо, бедной собачке косточки не покупали. Ай-яй-яй....
Це точно. І не треба солі й перцю)))))Зате колекторів буде жувати з звіриним ентузіазмом)
Буде зроблено)))))Просто я, Молодцы, теперь собаке это обьясните. )))
Да животные, не станут Г...о естьЦе точно. І не треба солі й перцю)))))
А може виплюне.... Г@вно не схоче їсти?)))))))
Вот, вот. )))Да животные, не станут Г...о есть
это страшная вещь!Извините конечно, но что такое флуд?
дайте кошатницам поговорить!Ребятки,мы вам не мешаем?))))))
Даремно часу не втрачаємо.)))) Ми ще маємо молодших друзів,в разі чого допоможуть))))Только пришла с работы, дай думаю посмотрю, что на форуме нового, а тут такаая флудилка новая...и три странички уже нафлудили ??
У меня тоже питомица есть, очень ждет выездную группу на ланосах ??
дайте кошатницам поговорить!
[/QUOTE
Вони пива та чебуреків наїлися)))) Тихо,, сплять..))))))))
Напомни, сколько у тебя котов? )))дайте кошатницам поговорить!
осталось 2 !если тебе надо могу подкинуть!Напомни, сколько у тебя котов? )))
Мы уже говорили на эту тему, только вместе с клубникой и "чуть-чуть" земляники. ))))осталось 2 !если тебе надо могу подкинуть!
варенье подойдет?Мы уже говорили на эту тему, только вместе с клубникой и "чуть-чуть" земляники. ))))
Не, я варенье не ем.варенье подойдет?