- Дописи
- 7155
- Реакції
- 13651
- Бали
- 6780
Татьяна222 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Они ушли по-английски)Admin, а скажи куда пропали наши Дед, Дивуля, Гато? Смотрю у них профили неактивные
А что случилось?Они ушли по-английски)
Ничего.А что случилось?
То були,мабуть,гупіКупила рибок, там були два сомика. Через п'ять років в акваріумі остався один 35 см сом, з інших витряс душу. Я боялась акваріум помити. Потім не пам'ятаю назви рибок, з двох рибок розплодилось сімдесят штук, ледве знайшла куди прилаштувати. Останніх рибок вбило током, коли був перепад напруги і згорів темплонагрівач.
Тепер акваріум, як інсталяція, сухими камінцями, замком і водолазом.
Куда я без вас.
Ти такий хазяйствєнний:кота,як сдохне, 5днів їсти,з рибок в акваріумі-суп зварити. Безвідходне виробництвоЗ сома можна було супчик зварити. А оце правильнодоброго ранку і гарних, бажано теплих вихідних
![]()
,,Головне-це тепло у кожного в серці.,,З любовью,укренерго
І знову нерівність у відносинах.Привіт.
Я далеко, в мене поки що все ж.
![]()
І нам нічого. Зарплата мала бути до п'я ниці,і -дуляПривіт
![]()
Нам ще нічого не заплатили за січень, так що у мене свої "радості"
Аванс хоч був?І нам нічого. Зарплата мала бути до п'я ниці,і -дуля
Нікому не сплатили,одмазка не канає
Привіт
Який ужас! Шо,прям правда нема чого їсти?Аванс хоч був?
І навіть не кажуть коли гроші будуть.
Це лякає, коли в мене повна хата голодних котиків.
Як в старої кошатниці у мене є точка, де дають на запис. Тому отримавши зарплату, я піду віддавати гроші.Який ужас! Шо,прям правда нема чого їсти?
Який ти їм корм купляєш?
В тебе не коти а якісь свиніЯк в старої кошатниці у мене є точка, де дають на запис. Тому отримавши зарплату, я піду віддавати гроші.
Leona, не переживай, мої котики останні хто буде голодувати.
Двоє важать 8кг. Інші менше, недогодовую я їх.В тебе не коти а якісь свиніжруть добре.
Да попухли бідолахи з голодуДвоє важать 8кг. Інші менше, недогодовую я їх.
Привет! Ты шо не можешь с работы им принести? Зайди в хирургию, там найдется им едаАванс хоч був?
І навіть не кажуть коли гроші будуть.
Це лякає, коли в мене повна хата голодних котиків.

Це потрібно щось від здорових людей! За таке можуть і тюрьму посадити. А хворими пацієнтами не можна котиків годувати.Привет! Ты шо не можешь с работы им принести? Зайди в хирургию, там найдется им еда![]()
Що ти за тих людей переживаєш, їх он скількиЦе потрібно щось від здорових людей! За таке можуть і тюрьму посадити. А хворими пацієнтами не можна котиків годувати.
В мене собака 9 кг,такий алабай,а кицька 3,600,мабуть,я пагана хазяйка,ну і ладноДвоє важать 8кг. Інші менше, недогодовую я їх.
В мене собака більше за мене важитьВ мене собака 9 кг,такий алабай,а кицька 3,600,мабуть,я пагана хазяйка,ну і ладно
В мене ніхто не кастрований,а яка ж в тебе вага? Собака великий?В мене собака більше за мене важитьа котик такий собі, 4 кг. Він десь постійно влізе, то машина збила то коти нагамселять. Каструвати не охота
![]()