Основная флудилка форума

Admin, а скажи куда пропали наши Дед, Дивуля, Гато? Смотрю у них профили неактивные

Купила рибок, там були два сомика. Через п'ять років в акваріумі остався один 35 см сом, з інших витряс душу. Я боялась акваріум помити. Потім не пам'ятаю назви рибок, з двох рибок розплодилось сімдесят штук, ледве знайшла куди прилаштувати. Останніх рибок вбило током, коли був перепад напруги і згорів темплонагрівач.
Тепер акваріум, як інсталяція, сухими камінцями, замком і водолазом.

Куда я без вас.
То були,мабуть,гупі

З сома можна було супчик зварити. А оце правильно:) доброго ранку і гарних, бажано теплих вихідних:)
Ти такий хазяйствєнний:кота,як сдохне, 5днів їсти,з рибок в акваріумі-суп зварити. Безвідходне виробництво

Ксенія, Leona, жіночки також все пропало? Світло, вода, тепло?
,,Головне-це тепло у кожного в серці.,,З любовью,укренерго

Привіт.
Я далеко, в мене поки що все ж.

IMG-e764db26e84a848510de0a91bbc4f994-V.webp
І знову нерівність у відносинах.

Останнє редагування:
І нам нічого. Зарплата мала бути до п'я ниці,і -дуля

Нікому не сплатили,одмазка не канає

Привіт
Аванс хоч був?

І навіть не кажуть коли гроші будуть.
Це лякає, коли в мене повна хата голодних котиків.

Який ужас! Шо,прям правда нема чого їсти?

Який ти їм корм купляєш?
Як в старої кошатниці у мене є точка, де дають на запис. Тому отримавши зарплату, я піду віддавати гроші.

Leona, не переживай, мої котики останні хто буде голодувати.

Як в старої кошатниці у мене є точка, де дають на запис. Тому отримавши зарплату, я піду віддавати гроші.

Leona, не переживай, мої котики останні хто буде голодувати.
В тебе не коти а якісь свині:) жруть добре.

Аванс хоч був?

І навіть не кажуть коли гроші будуть.
Це лякає, коли в мене повна хата голодних котиків.
Привет! Ты шо не можешь с работы им принести? Зайди в хирургию, там найдется им еда :crazy:

Привет! Ты шо не можешь с работы им принести? Зайди в хирургию, там найдется им еда :crazy:
Це потрібно щось від здорових людей! За таке можуть і тюрьму посадити. А хворими пацієнтами не можна котиків годувати.

Це потрібно щось від здорових людей! За таке можуть і тюрьму посадити. А хворими пацієнтами не можна котиків годувати.
Що ти за тих людей переживаєш, їх он скільки:) а котиків в тебе не багато:) мій котяра печінку любить і мойву:)

А річкову падла не їсть, лише ікру:)

В мене собака 9 кг,такий алабай,а кицька 3,600,мабуть,я пагана хазяйка,ну і ладно
В мене собака більше за мене важить:) а котик такий собі, 4 кг. Він десь постійно влізе, то машина збила то коти нагамселять. Каструвати не охота:(

В мене собака більше за мене важить:) а котик такий собі, 4 кг. Він десь постійно влізе, то машина збила то коти нагамселять. Каструвати не охота:(
В мене ніхто не кастрований,а яка ж в тебе вага? Собака великий?

Назад
Угорі