Основная флудилка форума

Ні, тільки робота.

У мої завідувачки є така Львівська фраза - всі жони дури, хлопи сволочі, щастя в роботі.
Мда, коти, ромбота... скіко кашаків в завідувачки? Деякі фрази її я підтримую, точніше одну:)

Мда, коти, ромбота... скіко кашаків в завідувачки? Деякі фрази її я підтримую, точніше одну:)
Жодного тепер. Колись давно була кішка, кожного року приносила котинят і завідувачка їх прилаштовувала. Прожила кішка 18 років. І тепер колега неохоче ніяких котиків.
Я так само кажу, це останні котики які в мене є. Потім, якщо дуже буду хотіти тваринку, то тільки хом'яка.

Жодного тепер. Колись давно була кішка, кожного року приносила котинят і завідувачка їх прилаштовувала. Прожила кішка 18 років. І тепер колега неохоче ніяких котиків.
Я так само кажу, це останні котики які в мене є. Потім, якщо дуже буду хотіти тваринку, то тільки хом'яка.
Так хомяк це похорони щороку:(

Можливо тебе рибки заспокоюють.
В у мене від одного погляду на пустий акваріум тіпати починає.
Ніякої риби в мене в хаті не буде, тільки смажена.
Все тобі не то, не знаю навіть що запропонувати. Ворона (крук) заведи, вони розумні і живуть довго, і якщо кицька здохне то їсти ворону буде днів на 5:)

Злі ви всі, піду я від вас.
Не йди,благаю!

Все тобі не то, не знаю навіть що запропонувати. Ворона (крук) заведи, вони розумні і живуть довго, і якщо кицька здохне то їсти ворону буде днів на 5:)
Ужас🐱🐈

Купила рибок, там були два сомика. Через п'ять років в акваріумі остався один 35 см сом, з інших витряс душу. Я боялась акваріум помити. Потім не пам'ятаю назви рибок, з двох рибок розплодилось сімдесят штук, ледве знайшла куди прилаштувати. Останніх рибок вбило током, коли був перепад напруги і згорів темплонагрівач.
Тепер акваріум, як інсталяція, сухими камінцями, замком і водолазом.

Куда я без вас.

622457022_1407917274680361_7973002634199846079_n.webp

Купила рибок, там були два сомика. Через п'ять років в акваріумі остався один 35 см сом, з інших витряс душу.

Куда я без вас.
З сома можна було супчик зварити. А оце правильно:) доброго ранку і гарних, бажано теплих вихідних:)

Татьяна222, я так понимаю, получилось войти?)
Просто страну сменила?

Привіт.
Я далеко, в мене поки що все ж.

IMG-e764db26e84a848510de0a91bbc4f994-V.webp
Надо быть осторожным со своими желаниями...
Вот к примеру. Я очень мечтал каждый день трахаться. И, о, чудо, это произошло! Я купил Ланос в 2023 году. Каждый день трахался.

Назад
Угорі