Основная флудилка форума

Доброго ранку:) можна дурня або дуринду:) готовимся до Післязавтра:)
Не треба мені дурень. В мене є собака і кицька,куди щє. Привіт

То такє кіно де америкосів спочатку трясло,земля репнула,потім Волна пішла,а потім все замерзло і сиділи в бібліотеці книжки палили

Харошее кіно

Не треба мені дурень. В мене є собака і кицька,куди щє. Привіт

То такє кіно де америкосів спочатку трясло,земля репнула,потім Волна пішла,а потім все замерзло і сиділи в бібліотеці книжки палили

Харошее кіно
Так так, саме воно.

Чи якого Вернадського?
Бібліотека Вернадського біля м. Деміївська
О,будемо йти і так недбало питать:как пройти в бібліотеку,з собакою

Прийшла додому -нема опалення,приїхали,здрастуйте,девочкі

Чи якого Вернадського?

О,будемо йти і так недбало питать:как пройти в бібліотеку,з собакою

Прийшла додому -нема опалення,приїхали,здрастуйте,девочкі
Все замерзне, кругом сніг, борульки і ти з санками, а на санках кіт і пес під пледіком, а всюди вовки виють:) апокаліпсис кароч... якщо шо то я в бібліотеці топлю духом старого камунізму:) у фільмі також книгами про політику спочатку топили:) нема опалення це плохо:(

Факты о Скорпионах 🦂

Все замерзне, кругом сніг, борульки і ти з санками, а на санках кіт і пес під пледіком, а всюди вовки виють:) апокаліпсис кароч... якщо шо то я в бібліотеці топлю духом старого камунізму:) у фільмі також книгами про політику спочатку топили:) нема опалення це плохо:(
Я думаю вони совєтьські книжки вже спалили . Нема санок. Слухай,якщо це Дімєєвка,то в мене там дочка живе,нас підвезуть,я тобі напишу -вийдеш на вулицю. Поїдемо з комфортом,на бмв,тільки в вихідні,бо вона на роботі. Я батон візьму і ковбасу

Пепсі щє є

Щє можна суші 🍣 замовить

Ц
е я бачила на відео,люди ходять так

Я думаю вони совєтьські книжки вже спалили . Нема санок. Слухай,якщо це Дімєєвка,то в мене там дочка живе,нас підвезуть,я тобі напишу -вийдеш на вулицю. Поїдемо з комфортом,на бмв,тільки в вихідні,бо вона на роботі. Я батон візьму і ковбасу

Пепсі щє є

Щє можна суші 🍣 замовить
Романтичний вечір?
Одобрюю.

IMG_20260102_192318.webp

Пепсі щє є

Щє можна суші 🍣 замовить

Ц

е я бачила на відео,люди ходять так
Доброго ранку. Риби наловлю і зроблю суші з окунів:) ковбасу не їм а пепсі з батоном норм:) гарної всим пятниці:)

Не ревнуй,ти далеко живеш

Романтичний вечір?
Одобрюю.

IMG_20260102_192318.webp
Як би ближче-пішла б з нами

Доброго ранку. Риби наловлю і зроблю суші з окунів:) ковбасу не їм а пепсі з батоном норм:) гарної всим пятниці:)
Тоді давай м'ясо на шашлик ,раз будемо кастри палить

Останнє редагування:
Не ревнуй,ти далеко живеш

Як би ближче-пішла б з нами

Тоді давай м'ясо на шашлик ,раз будемо кастри палить
Ну мясо так мясо:) Ксюху не беремо, в неї котів багато, не потягнемо:)
Не плакай, в тебе тепло ти казала і трава:) вари борщ зелений:)

Назад
Угорі