Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не хочу я шестеро. В мене кицька і пес-више крише. По аіт50 лет- шестеро котов
Всем дрисьте))
Я до 50 не чекала50 лет- шестеро котов
Всем дрисьте))
Із випередженням графіку йдетеЯ до 50 не чекала![]()
У мене була сусідка, в неї було 20 котів. Це жах.Я до 50 не чекала![]()
А чому була? Її коти зжерли?У мене була сусідка, в неї було 20 котів. Це жах.
В нас біля садочка будинок і в ньому жила бабака і куча собак в квартирі, чи вони бабку зжерли,чи вона померла і потім погризли,сусіди визвали поліцію,квартиру вскрили і собаки вибігли,напали на мужика з батоном. Потім десь вони ділисяА чому була? Її коти зжерли?
Якись прямо фільм жахів... ну з голодухи і люди людей їли. А якісь позитивні історії будуть? Бо щось негатива багацько. Як там дітлохи в садочку? Що чудять?В нас біля садочка будинок і в ньому жила бабака і куча собак в квартирі, чи вони бабку зжерли,чи вона померла і потім погризли,сусіди визвали поліцію,квартиру вскрили і собаки вибігли,напали на мужика з батоном. Потім десь вони ділися
В нас одна вихователька хліб,що не з'їли,за вікно кришила. Каже:то курям. Раз дивиться,а онук моєї напарниці хліб не їсть,вона питає:чого не поїв,а він каже:то курям. Вона не поняла:яким курям? В він так важно: тим,що за вікном. Но то раніше було,Зара дітей таких мало,в нас спец.садокЯкись прямо фільм жахів... ну з голодухи і люди людей їли. А якісь позитивні історії будуть? Бо щось негатива багацько. Як там дітлохи в садочку? Що чудять?
Як це спец садок?В нас одна вихователька хліб,що не з'їли,за вікно кришила. Каже:то курям. Раз дивиться,а онук моєї напарниці хліб не їсть,вона питає:чого не поїв,а він каже:то курям. Вона не поняла:яким курям? В він так важно: тим,що за вікном. Но то раніше було,Зара дітей таких мало,в нас спец.садок
Вона померла. За нею доглядала дочка і потім тих котів годувала коли була в селі. Сама дочка з Вінниці. Тож коти котрі померли через зиму, вони не привикли на вулиці зимою бути. Котрісь пішли по сусідам. Котрих сусід вивіз в ліс. Сказав, що в Буковелі ремонт робить, то в Буковель "повіз"А чому була? Її коти зжерли?
І ти позитиву підкинула на вечір. Ну так бач, був би дід коти були б доглянутіВона померла. За нею доглядала дочка і потім тих котів годувала коли була в селі. Сама дочка з Вінниці. Тож коти котрі померли через зиму, вони не привикли на вулиці зимою бути. Котрісь пішли по сусідам. Котрих сусід вивіз в ліс. Сказав, що в Буковелі ремонт робить, то в Буковель "повіз"
Сусідка сама тих котів по селу збирала, приманювала. Не думала, що їй 85 років, хто буде їх доглядати. Такий старечий егоїзм.
Котрий ходить на рибалку?І ти позитиву підкинула на вечір. Ну так бач, був би дід коти були б доглянутіроби висновки
![]()
Як мінімум на рибалку, з такою кількість котів він би мав там сидіти 24/7Котрий ходить на рибалку?
Краще бабуся тримала одного котика.
В 85 потрібно хом'яка тримати, він довго не живе.
Для дітей з особливими потребамиЯк це спец садок?
У 85 нікого не треба триматиКотрий ходить на рибалку?
Краще бабуся тримала одного котика.
В 85 потрібно хом'яка тримати, він довго не живе.
Доброго ранкуУ 85 нікого не треба тримати
Привіт.Доброго ранкуможна дурня або дуринду
готовимся до Післязавтра
![]()
Кіно таке є, про холод собачий - назва Післязавтра.Привіт.
А що буде післязавтра?