Основная флудилка форума

IMG_20260119_082957.webp

В мене на роботі лак новий в шкафові стоїть,тре йти.
Усім привіт

Сімпаріка,кожні 5 тижнів,в від глистів не знаю шо, ветеринар дає
Симпарика комплексная, зачем ещё дополнительно от глистов давать? Ты печень посадишь животному

Це я йду з роботи. Вранці щє якось шось посипали,вдень на сонці підтаяло,в ввечорі все схопилося кригою. І всі такі в темряві сунуть. І в цей момент циясь мама чи бабуся дзвонить:скажіть будь ласка,а в садочку тепло?

Це я йду з роботи. Вранці щє якось шось посипали,вдень на сонці підтаяло,в ввечорі все схопилося кригою. І всі такі в темряві сунуть. І в цей момент циясь мама чи бабуся дзвонить:скажіть будь ласка,а в садочку тепло?
Смішно, страшно і сумно.

IMG_20251117_042206.webp

Кругом дубаріна а в садочку африка:) скоро і батьки будуть в садочках сидіти:)

Кругом дубаріна а в садочку африка:) скоро і батьки будуть в садочках сидіти:)
Нє,батьків ми не пустимо,хай шурують в інше місце,в пункт обігріву,он у кафе в Сільпо,в кишені,удленнітєлі винесли-сиди,балдєй

Доброго всім

В вас відкриті? В нас все закрили))
Привіт.Ми працюємо. Як рашістів відігнали від Києва,то ми відкрилися і працюємо. Світло,опалення,вода, обстріли -не має значення. Ми маємо бути на місцях і забезпечити дітей всім необхідним.

Усім привіт,з п'ятницею 🍬🍰❤️☀️🥰

Я бачила,ну ясно що на відео,білі мішкі голодні,потепління і вони по містах на півночі тиняються,шукають їсти,на запах ідуть в будинки
Я думаю, що і мусорі полярників вони теж не відмовляються поковирятись.

IMG_20251116_171357.webp

Назад
Угорі