Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Это напоминание перед выходными))
Чому всі жінки думають що мужики люблять великі сісяндри... то не правда
От я пам'ятаю давно,щє в молодості ходила в гості,а там дивилися кіно по відіку,і там великі такі показували,а хазяїн відіка каже:о,дайте потримать,а жінка його каже:мої потримай,а він:нема там шо тримать. А вона стройна така,фігура гарна. Но я ними після цього не спілкувалася-в мене свій відік появився. Тоді вже до нас ходили:идут как на сходку,кто с бабой кто с водкой,у каждого в мислях одно,спросить от порога :какое сегодня киноЧому всі жінки думають що мужики люблять великі сісяндри... то не правда![]()
Цікаві ви фільми дивилися сімямиОт я пам'ятаю давно,щє в молодості ходила в гості,а там дивилися кіно по відіку,і там великі такі показували,а хазяїн відіка каже:о,дайте потримать,а жінка його каже:мої потримай,а він:нема там шо тримать. А вона стройна така,фігура гарна. Но я ними після цього не спілкувалася-в мене свій відік появився. Тоді вже до нас ходили:идут как на сходку,кто с бабой кто с водкой,у каждого в мислях одно,спросить от порога :какое сегодня кино
Да,щє одна,пам'ятаю,така упитана дівчина,каже:я їсти хочу,а тут самі чл..ни на екрані,було такє,91ий рікЦікаві ви фільми дивилися сімями![]()
Сьогодні не подобаються, в завтра навпаки. Такі речі можна говорити коли прожив життя.Чому всі жінки думають що мужики люблять великі сісяндри... то не правда![]()
Доброго ранку. Коли прожив життя вже с*ськи і баби не цікавлять. Дома як не голова болить то коліна на погоду![]()
Сьогодні не подобаються, в завтра навпаки. Такі речі можна говорити коли прожив життя.