Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
То мабуть в крові у жінок. Давайте свій телефонДивлячись, хто. Наприклад, я ніяково себе почуваю, коли чоловік пропонує мені гроші. Хочеться тікати![]()
Хочете, що б я від Вас забігла?То мабуть в крові у жінок. Давайте свій телефон![]()
НУ потрібно ж якось будні розфарбовуватиХочете, що б я від Вас забігла?![]()
А собак?)НУ потрібно ж якось будні розфарбовуватикотів маєте? Я противник котів
![]()
Собак люблю. Це для рухливих і відповідальнихА собак?)
А я щось думала що алергія на шерстьСобак люблю. Це для рухливих і відповідальних![]()
За такою логікою я собака своїх котів.)Собак люблю. Це для рухливих і відповідальних![]()
Немає тварин взагалі. Навіть кімнатних квітів. У мене нічого довго не живеНУ потрібно ж якось будні розфарбовуватикотів маєте? Я противник котів
![]()
Так а що кіт, їсти дав води наляв туалет в квартирі поміняв. Собака то рано підйом, виховання, вигулювання, дресирування.За такою логікою я собака своїх котів.)
Якась Ви стрьомнаНемає тварин взагалі. Навіть кімнатних квітів. У мене нічого довго не живе![]()
Дарма Ви так, я дуже гарна людинаЯкась Ви стрьомнаможе і чоловіки не приживаються? Пробували завести?
![]()
Фото ваше? Мені ваша шляпка торт нагадує...Дарма Ви так, я дуже гарна людина![]()
Ноу, це МадоннаФото ваше? Мені ваша шляпка торт нагадує...![]()
Це Вам мама сказала чи мфо?Дарма Ви так, я дуже гарна людина![]()
Моя крайня жертваЦе Вам мама сказала чи мфо?![]()
Ой вас якась жіночка добре образила )Ой це тут цікаво, жіночки коли дізнаються що їх мужчина нагреб одразу звалюють, тож тут розлучених достатньоа жіночки коли нагрібають то зазвичай до останнього по вухам їздять що то шахраї або чоловіки їх пробачають
це я трохи від себе прикрасив але трохи
![]()
Та то скоріше не моя образа, а з форуму історії. Я свою сам відправив на волюОй вас якась жіночка добре образила )
Я вважаю що не важливо жінка чи чоловік ,що там ,що там є кадри різні ,всі ми з різними характерами ,травмами і т.д. і часто люди бояться щось розказувати не знаючи реакції іншого ) так що таке діло кожного)